Ароматизатори?

Започната от Bobi, 23 Септември 2011 06:16:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Обичам в колата ми да ухае приятно. Последният ми ароматизатор Ambi Pur,от закачащите се за духалките, се изпари без дори да съм го усетил веднъж  :D. Много съм разочарован и явно не стават за високи температури. "Консервите" пък ми идват много тежки и буквално ме задавят в аромат...Сега се чудят какъв ароматизатор да си купя.В кварталният супер видях едни пулверизатори с ароматизирана вода,които се пръскат директно върху седалките. Някой ползвал ли е такива или какви други бихте ми препоръчали ?

senatora

колега,
аз ползвам едни странни шишенца,които стоят в нещо дървено и се закачат на огледалото/гадно е/но...не е зле
махат "аромата" на цигари , а и са евтинки
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Vas

И аз съм с такива където се слагат на огледалото, тип дървено шишенце  ;D
Миришат на хубаво и траят около от 15 до 20 дена. Особено ми харесват тези с миризма на люляк, ванилия и шишарка. Имам и един, който се слага в духалката на парното и за сега бива, но незнам до кога  ;D

Alexander

Аз ползвам на Areon светло-синия и мирише много приятно! И понеже не обичам да ми висят някакви работи вътре, а той е тип борче, го хвърлям под седалката или до нея! И е само 1 лев във Shell!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Купувам си амбипур комплект, изразходвам го и после си купувам пак на амбито шишенца, обаче двойно по големи за 6лева. Водят се за къща. Само доливам в шишенцето на амбипура, който съм купил и така карам почти 2 сезона за 7 лева. Ароматите за къща поне са по-разнообразни и не мирише като такси колата.  ::)

escobar

Има едни, които са полу-консерва, купувах си ги два пъти от Карфур "Пъпеш и краставица" - определено е много добро, защото не товари, а ухае. Като цяло съм фен на консервите.

Revell

Мда и аз много ги харесвам тези с костенурката ма 3-5лв за 20 дена има - няма заминава особено лятото като е жега в колата.

Bobi

Цитат на: Alexander в 26 Септември 2011 20:28:00
Аз ползвам на Areon светло-синия и мирише много приятно! И понеже не обичам да ми висят някакви работи вътре, а той е тип борче, го хвърлям под седалката или до нея! И е само 1 лев във Shell!

Сашо,  (bow)
Благодаря ти, че ме светна. Това мирише супер и ненатрашчиво.И струва 87 стотинки. (bow)

mitaka25

Това засега е най-доброто на пазара.Малко по-скъп е от останалите борчета, но нямат равни в ароматите:

escobar

В ОМВ продават консерви, който изглеждат като TurtleWax, но всъщност се казват Guard и не стават.

Bobi

Преди малко влязох в кварталният супермаркет "BBB" с нагласата да си купя пълнител "Ambi Pur", че тези борчета много бързо изветряват...Отивам на щанда с ароматизаторите и гледам има два вида - за коли и такива за контакт ( домашни). И двата вида струват 5 лв и няколко стотинки.Това, което ми направи впечатление беше, че тези за кола са по 7 мл, докато другите - 20 мл ! Издразних се, че пак ни цакат отвсякъде и купих домашния. Естествено, шишенцата са различни и не стават за коли.Аз обаче си пазех старото шише  >:D. Та, отворих ги, налях от голямото шише в малкото и работата заспа. С единствената забележка, че ми остана парфюм за още 2 зареждания  >:D

mitakinen

В нито една кола не съм слагал ароматизатор - може би защото не пуша. Харесва ми естествения мирис на колата.

escobar

Оригинален ароматизатор Пежо - 25 лева, комлектът е от 2. Говори за цакане. Яки са, ама чак пък толкова.

Vas

Абе то и аз не пуша и не давам на никой да пуши в колата, но си е друго като мирише на хубав ароматизатор  ;D
От 20 дена съм с такъв на Амби пур, където се слага в парното и като работи постоянно парното
не може да се диша от хубава миризма

AlexanderBozhinov

Тези ароматизатори,които се включват в парното много тровят . Щом започват да ми сълзят очите :)
Затова предпочитам 1-2 борчета,хвърлени в багажника :) И не позволявам на никой да пуши в колата :)

Pyrhel

Днеска си хвърлих консервата и се сетих да поровя в темата, за да реша какво да си взема :) А моето впечатление за консервите е, че първата седмица е супер, но после само се топи и нищо. Бях взел един, който попринцип е в хартиено пликче и се закача, но скъсах плика и го изсипах в пепелника - не пуша, в колата не е пушено никога и на никого не давам да дриска вътре :) Той също изкара около седмица, приличаше малко на дървени стърготини, напоени с аромат. От около 2 месеца виси седи в пепелника и го разбърквам от време на време, но се усеща само ако си бодна носа в него.

Утре ще ходя да си избирам в магазина направо :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Има едни като консерви, но са пластмасови с едни желирани топченца вътре, непомня на коя марка бяха ;) Отгоре се отлепва за да започне да мирише /понеже на жената носа и е много претенциозен го отлепваме само половината/ Мирише доста приятно и трайно. От 2 месеца е в колата и още се усеща, а вътре се пуши и е комби. Ако понамалее аромата, само се разклаща леко самата кутиика и отново се разнася аромата ;) Използвам съм и баш консерви , 2-3 вида ... това ми допада много повече и като сила на аромата и като трайност ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Аз пък съм най-доволен от ароматизатори тип дървена кошничка на Aron.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

road runner

Цитат на: dmitarcho в 08 Март 2012 22:50:06
Има едни като консерви, но са пластмасови с едни желирани топченца вътре, непомня на коя марка бяха ;) Отгоре се отлепва за да започне да мирише /понеже на жената носа и е много претенциозен го отлепваме само половината/ Мирише доста приятно и трайно. От 2 месеца е в колата и още се усеща, а вътре се пуши и е комби. Ако понамалее аромата, само се разклаща леко самата кутиика и отново се разнася аромата ;) Използвам съм и баш консерви , 2-3 вида ... това ми допада много повече и като сила на аромата и като трайност ;)

Ако е това дето си мисля ,го имаше в Кауфланд . Някаде 4лв струваше. У фокуса комбито седеше в багажника и държа някаде около месец ,после го сложих м/у предните седалки и миришеше още . Ще взема пак такъв живи и здрави :)

Bobi

Има ли нещо ново и интересно, че ми писна от тоя Амби Пур, който мирише само когато духа топло ?

escobar

http://mtm-industries.eu/en/products/car-fragrances/aroma-car/gel.html

За мен това са най-добрите ароматизатори, които някога съм ползвал. Взех едно есента и колата ухаеше приятно, без да е натрапчиво чак до февруари, когато го закарах на топло в стаята и там мириса още две седмици.
Купувал съм си го от Аутоспа на бул. България, има го в Пикадили Мол Сердика до щанда с топлите храни - страхотен ароматизатор, но трябва да се гледа да е MTM, че разни други го имитират.

Alexander

И аз си го купих, почти не се усеща(което за мен е + ), но все пак мирише приятно и е много траен и абсорбира гадостите понеже е гел!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Аз на Боби 100 пъти му казах за тоя ароматизатор, ама ... малко като стъклените фарове :) Слуша доколкото му се чува.  :D

Pyrhel

Някой ще тури ли едно рамо, трябва да го намеря и да го пратя на един колега към Чепеларе. Около Младостите в София откривали ли сте го?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

Ароматизатори на "АРОМА" търсете в търговски вериги "ПИКАДИЛИ" (beer)

Vasilev

Цитат на: Pyrhel в 20 Март 2013 09:46:29
Някой ще тури ли едно рамо, трябва да го намеря и да го пратя на един колега към Чепеларе. Около Младостите в София откривали ли сте го?
Ми освен да пробваш в Пикадили в Младост 1, не се сещам за друго място.

varby

Аз използвам този ароматизатор

kenykirilov

Колеги в темата за миризливките никой не отговаря, я обадете 2 приказки. Използвали ли сте го.. как е.. бива ли го.. тежък ли е или.. ? интересно ми е щото го видях в един магазин и ми стана интересно как мирише, а тестерчето не го усетих хич ?

http://www.senax.bg/eshop/product/500/aromatizator-xl-nova-kola.html  ето ви и пример :)
...не може един човек да знае и може всичко, но винаги може да опита!

Bobi

Не съм го ползвал и нямам идея дали наистина мирише на нова кола... Аз ползвам на Амби Пур, но не съм доволен.

kenykirilov

На мен не ми е толкова мерак да си го взема колкото да разбера как мирише... тестера беше прецакан нещо и не успях.. и сега ми е мнооооого интересно  как мирише новата кола   (fe)
...не може един човек да знае и може всичко, но винаги може да опита!