Бръмбара

Започната от ilko, 18 Юни 2013 00:33:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ilko

Във фейса се похвалих, сега и тук при вас :-*
https://www.dropbox.com/s/6jrx0mmjquvn7hg/2013-06-16%2012.19.06.mp4
На 15-ти Юни вечерта се роди и като ни го върнаха на следващия ден го снимах при първата ни среща. ^-^
Казва се Любен и е най-великото нещо, което ми се е случвало!

Bobi

Да ви е живо и здраво, Илко! Нека расте безгрижно и носи само щастие и радост в дома ви!!!

whaaazp

ihovahi

Честито. Живи и здраво да Ви е и само да Ви радва.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hitrata_lisi4ka

Честито! Много здраве и ви пожелавам да е кротичък и да спинка през нощта! Мама бързо да се въстановява и скоро на разходка в парка :)
Искам нещо русо, може и метла!

Иван Вълков

Честито и от мен, добре дошъл......в клубът на безсънието  :D....... да ви е жив и здрав юнака.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Радко

Честито! Да ве е жив и здрав :)

ilko

Благодаря ви! Не мисля, че ще е кресливо бебе. Засега е спокоен и активен. Майката по време на бременноста не е наддала излишно, така че я тревожат други неща - кръвотечения, зачервени зърна, а самото раждане мина като по вода, нормално без упойка и без разкъсвания. Докато се разхождахме в морксата градина решихме да минем през АГ-то за преглед и като я взеха, след 3 часа си роди. Вярно, че бебето е малко 3,2 кг, но може би така е по-лесно за естественото раждане. Сега ще си наддава :)

bay_huy

Честитка и от мен! Супер си е бебока и най-важното е че сте му дали всичко най-хубаво с естественото раждане така че не се претеснявай ще стане як и здрав!

hotblooded

Честито и мнооооого да ви радва!

Alexi

най голямата радост ,да ви е живо и здраво !

Dmitarcho

ЧЕстито ! Безгрижно детство на Бръмбaра :P и само хубави спомени за Мама и Тати ;) Живи и здрави - другото не е важно !
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Илко честита радост, да те радва много, да е жив и здрав. Ако смяташ, че вашия е с малко килограми то нашия се роди 2,980г :) това че сега изглежда кротък да не те подвежда :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Илко

Честито  Илиика  да  ве е   живо  и  здраво. Бебешока е  страхотен.
Илко

road runner

Честито брат :) Да ти е живо и здраво :) Както каза колегата по горе добре дошъл в Безсънието :) Но нема да се плашиш ,след 13месеца свикваш :)

Dmitarcho

Стига сте плашили човека с това безсъние :) Всяко детенце си е със собствен характер и има доста спокоини бебета/деца ;) Нашата девойка не ни е правила проблеми по нощите - спеше си като пън :D на мен се е метнала определено в това отношение :) А през инзидентните ставаниея нощем - съм ставал с кеф :D
Ръца Пръца

varby

Честито и от мен колега!Такива сме ние от зодия "Близнаци"тихи ,спокойни и красиви.

tha22don

Честито! Да ви е жив и здрав и много да го обичате :)

ceco.deyanov

Честито и от мен.
Няма по голяма радост.

ffmk1l

Честито, нека бъде обграден с много обич.
Моята принцеса утре става на осем, колко бързо минаха годините...
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

deshi

Айде честито и от мен Илко ... да е жив и здрав и вие двамата покрай него ... и да  ни го покажете на събора
Грозен си кат` OHC  .....

Виктор Велев

ЧЕСТИТО да ти е живо и здраво сладурчето и само хубави моменти ви пожелавам!!!

П.П. Най малкия фордаджия ...  ;D

ilko

Благодаря за честитките и пожеланията! Днес трябваше да ни изпишат, но откриха жълтеница и ще почакам още малко да си ги прибера вкъщи.  :-[

Dmitarcho

"откриха" ... аз доколкото знам, бебета си се разждат с жълтеница ?!? Може и да греша . Бързо оздравяване и прибиране вкъщи ;)
Ръца Пръца

ilko

Ето какво съм му подготвил.

http://db.tt/rJY8o7Re

http://db.tt/8LRfKQfl

Иван Вълков

На 80% от бебета изкарват жълтеница още преди да ги изпишат, даже се смята за нормално. Не се тревожи

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

supertorr

Честито!
Да ви е жив и здрав, да ви радва и ядосва много!

hitrata_lisi4ka

Илко не се притеснявай от жълтеницата, вероятно е физиологична. С повече водичка ще се оправи. Моя я изкара за 5 дни в болницата и после още 4 вкъщи. :)
Искам нещо русо, може и метла!