Ford Fiesta Mk6 (for sale)

Започната от B.Stoilov, 25 Януари 2013 19:44:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

B.Stoilov

Хо-хо-хо,
Дядо Коледа през април  за Фиестата :p

И ние сме готови за лятото вече

И една на тъмно :p

А именно- джанти от Форд Пума, които пребоядисах в перлен графит цвят. + нови гуми Dunlop SP Fastresponse 195/50/R15 :)
Още снимки скоро :)

Alexi

добре и стоят ,запазенки са

amplified

Седят й доста. Супер!

B.Stoilov

Здравейте,
имам въпрос - нормално ли е с 15ки така драстично да ми се качи разхода на гориво? Уж са с добри показатели гумите

Преди след 80-90км ми падаше една чертичка, сега ако изкарам 60км преди да падне е цяло чудо, което по мои груби сметки е 9,5-10л/100км! Карам я на климатик и изобщо не я настъпвам откакто съм ги сложил!

Alexi

ако са по тежички и широчки ,на това моторче .. няма как да не се отрази в разхода

TourneoRS

Климатикът бута разхода при малките мотори с литър нагоре .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

К.Методиев

Няма как да не се отрази, при мен една джанта с гума е само 17,5кг, а 15ките са ми с около 2 кг по леки.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

B.Stoilov

Ето така си я намерих тази сутрин. БЛАГОДАРЯ на умелия водач, който се погрижи за колата ми преди морето!  :'(

Alexi

огледай за съсед със зелена кола и щети по нея може пък да го намериш кой е

ihovahi

Тцтцтцтц какво става с тия хора незнам... книжките ли си купуват... габаритите на колите ли не си знаят... айде ударил те ударил... ми поне да те изчака баси наглите хора...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

B.Stoilov

Ето ни и нащо семейство  ???  :))

Pyrhel

Къде изчезна, верно, че малко бурсуци бяхме на срещата... :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

B.Stoilov

Съжалявм, но бях в лека депресия, поради вида на тази гледка и присъствието на колата ми точно там :o ??? ???

bay_huy

Виж с каква рег е РС и ако знаеш за какво е бил за боя

mitakinen

Дръжката на вратата му липсва и прага

pAbLo

Навремето когато Флорентин Петре беше ту футболист,ту рали-пилот караше една такава зелена РС-ка за дейли кар...
И аз изпаднах в депресия като я видях на живо :))

П.С.
Даже и статия имало  :D
Бегачка
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

bay_huy

На Петре РС е тотал щета от блозо година. Тука може да са сменяли панела задния и боя предна врата да са го лизнали некаде случва се нема как

deshi

Ако го продават да  го купим на партия , секи да  си вземе квото му трябва ...?
Грозен си кат` OHC  .....

bay_huy

Не го пуснаха за продаване сигурно е имало схема

B.Stoilov

Щори

Колеги,
знам, че някои от вас ползват следните щори, би ли могъл някой да ми обясни повече за тях? В цената влиза и доставка и т.н? И защо са 6 части като на мен реално ми трябват 5? Решил съм да махам фолиото и да взема такива

mitakinen

Частите са 6 защото на петата врата е направено от две части - на моята не го сложих - сметнах, че страничните ми стигат. Транспорта не е безплатен - за Англия стартира от 1.8 лири - за България трябва да ги питаш

mirohristov

Bobi е с такива щори и на някоя среща в София можеш да ги видиш.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

mitakinen

Ето ги моите - просто се мушкат в процера и метална скоба ги държи в горния край - много лесно се поставят

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=417.20

B.Stoilov

А задните като са две части грозно ли седят? Иначе са супер!

Bobi

Както ти е казал и mitakinen, задната щора е от две части. Когато се сложат, на мястото, на което се застъпват(едната ляга върху друга на малка площ), се образува една черта. В началото постоянно ми привличаше погледа и малко ме дразнеше, но с времето свикнах да не му обръщам внимание. Неведнъж съм казвал, че това е най-добрата инвестиция, която съм правил.

Ето така изглежда отвътре:

B.Stoilov

Чакам да дойдат ето тези неща сега :)

}

Всичко е от ebay.de  160лв халогените (нови) + ключето, в МП ми искаха 310 за тях и 30лв с доставката за радио контролера.
P.S: Щорите са веднъж!

B.Stoilov

Подаръци ще има за всички от сърце  ;D  (rofl)

Халогените са доста добра изработка на Depo Auto Lamp. Оставa само да реша какво да ги правя - да останат халогени или да ги направя дневни светлини?

Pyrhel

Сензор за автоматични фарове имаш ли? Ако да - мисля, че въпросът за дневните е с ясен отговор :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

B.Stoilov

Здравейте колеги,
трябва ми малко помощ. Искам да взема ето тези седалки за моята Фиеста (4вр.), ЦЪК , но са от двувратка. Дали ще паснат задните в моята кола? За предните е ясно.

Bobi

Вероятно ще се наложи преправяне на релсите, но не виждам причина да не стане, ако имаш желание да се заминаваш. Искам да ти да друг съвет. Ако спечелиш търга, пиши на продавача, че сам ще си организираш куриер, защото цената му е абсурдна. Можеш да го направиш тук : http://www.paisleyfreight.com/car-parts-courier.php . Както виждаш и ти, цената е наполовина. Успех с търга!