Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Bobi

momo76

Много арна бре Танасе  ;D

ПС.Не се сдържах просто :D

Bobi

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pantata

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

x1l0n

FF /fast.fords/

Bobi

tha22don

Alexi

Bobi

Bobi

Bobi

Alexi

пропуснал е да спомене ,че е от англичанка

Bobi

tha22don

Цитат на: Bobi в 21 Май 2013 20:26:02
Лупи за Фокус 1 . Търгът свършва след час.

Рестриктнаха ме поради това, че регистрацията ми е от английския ибей :( тези ги чакалих още от началото....снайпера ми беше дори на по-висока цена от финалната - за яд работа...
Вие за немския ибей с различна регистрация ли сте или ползвате тази от английския?
На тъпите немци трябва да им пишеш специално, за да ти позволят да бидваш, ако не си им от региона  >:(

Dmitarcho

Швабите нали и ПейПал не признаваха .... Избягвам го техния Ибей
Ръца Пръца

Bobi

Кофти за фаровете. Да ми беше казал, щях да играя вместо теб. Иначе за Германия ползвам адрес на pratki.de
Но дори и да имаш адрес в Германия, не е достатъчно. Цаката е преди края на търга да си смениш Primary postage address на този в Германия. В противен случай няма да ти позволи да бидваш.

Митак, около 50% ползват пейпъл, като отвориш дадена стока в полето Zahlungen пише какви плащания приема.

П.С., Досега са ме преебавали два пъти в ибей за над 6 години. И двата пъти в немския ибей. Там мизерниците са много повече от английския и трябва да се внимава.

tha22don

Цитат на: Bobi в 21 Май 2013 22:15:35
Кофти за фаровете. Да ми беше казал, щях да играя вместо теб. Иначе за Германия ползвам адрес на pratki.de
Но дори и да имаш адрес в Германия, не е достатъчно. Цаката е преди края на търга да си смениш Primary postage address на този в Германия. В противен случай няма да ти позволи да бидваш.

Митак, около 50% ползват пейпъл, като отвориш дадена стока в полето Zahlungen пише какви плащания приема.

П.С., Досега са ме преебавали два пъти в ибей за над 6 години. И двата пъти в немския ибей. Там мизерниците са много повече от английския и трябва да се внимава.
Ще го пробвам това с primary адреса. Имам и немски и английски адрес :) Англичаните са наистина стриктни. Печелил съм неща на смешни суми и не са се правили на отрепани. (С изключение на едни LED стопове за Фокуса, но все пак ми върнаха парите)  (wdo)

Bobi

Bobi

Bobi

Тия bluefin-чета в този вид са си просто една кутийка, която не става за нищо. Трябва да се прати обратно в Bluefin, за да се програмира за съответната кола. А цената за препрограмиране е почти колкото за нов Bluefin :)

Alexi

добре де това е като дистанционно според мен с няколко сетъпа .. как ги насипваш на колата

amplified

Не го знаех това :(

Акумулатора от продавалника:

Каталожен номер:   1693470
Наименование:   АКУМУЛАТОР 60AH
Цена с ДДС:   360.67 лв.

Bobi

Ако беше 74 Аh, досега да го бях монтирал. Бахти, това ще изкара 6-8 години спокойно.

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"