Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

moni74

----------------------------

Dmitarcho

Тези кабелаци за Темпомата за ккъде са по-точно ;)
Ръца Пръца

moni74

Иво да каже, аз нямам представа. На мен дори време не ми остана да отида до МП и да поръчам превключвателите... А можех в понеделник да си пусна темпомата до София ...

Alexi

като гледам са за педалите ама ти си с Гия трябва да ги имаш ..

Dmitarcho

Трябва ... ама ги нямам /ако са това за което си мисля/. Прекъсвачите на педалите ги нямам .. но нямам и свободни букси по снопа с кабелите :( А буксата към "клокспинг"-а е пълна с кабели ... Джия мия ... каквото е поръчвал първия собственик - такова има. Галфона дето си е поръчвал моето Монди е предпочел едни неща пред други ....
Както и да е ;) Отплеснахме се
Ръца Пръца

moni74

Като гледам шипинга до БГ е колко в UK

Alexi

те прекъсвачите ги няма на тоя сноп само буксите са

hotblooded

Цитат на: dmitarcho в 25 Април 2013 21:34:55
За педалите. Аз букси имам - нали взех целия сноп с датчиците втора ръка и буксите останаха. Жалко че развалих снопа, но то окабеляването е два кабела на кръст, а буксите ще ти ги дам само да решим другия проблем при теб

Pyrhel

Скоро нали за плафонье говорихте, ето евтинко и ако някой не го грабне за 5 паунда, спирам да пиша в тая тема - само я пълним с безполезен шит http://www.ebay.co.uk/itm/MONDEO-MK3-REAR-INTERIOR-LIGHT-ST-TDCI-GHIA-X-LX-ST220-/321114451825?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4ac3e9af71
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tropper

Цитат на: dmitarcho в 25 Април 2013 21:34:55
Сивата буска (вляво) мисля че тръгва от бушонното табло (Central Junction box), двете средни трябва да са за бутоните на спирачката, а крайния като му гледам формата и броя жици - май отива до педала за газта.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

hotblooded

Цитат на: tropper в 26 Април 2013 00:39:00
Сивата буска (вляво) мисля че тръгва от бушонното табло (Central Junction box), двете средни трябва да са за бутоните на спирачката, а крайния като му гледам формата и броя жици - май отива до педала за газта.
Като гледам - тоя е за бензин. На дизляка са 4 букси, но и 4те са за педалите  1 за съединителя с 4 кабела, 2 за спирачката с по 2 кабела, 1 за газта с доста кабели и другия край не е букса, а е отрязан защото отива до PCM-a.

Dmitarcho

Ръца Пръца

mike28

От 7 май 2013 г. българските клиенти, закупили продукти от германски онлайн търговци ще имат възможност да връщат безплатно обратно в Германия продуктите, използвайки услугите на ,,Български пощи" ЕАД.

Ако българският клиент, закупил стока от германски онлайн магазин, по някаква причина пожелае да я върне обратно на продавача (фабрична повреда, грешно изпратена стока и др.) може да си разпечата он-лайн разписка, с която да отиде в клон на ,,Български пощи" ЕАД и да остави нежеланата пратка заедно с разписката, за да бъде върната пратката безплатно в Германия. Новата услуга ще се предлага в 130 пощенски офиси на дружеството.

Bobi

И аз спирам да пиша в тая тема. Само си губя времето да търся редки и скъпи неща на безценица, да ги публикувам тук, надявайки се някой колега да намаже  и да гледам как някой чужденец ги отнася. Еми, сори.

moni74

Недей, аз редовно я преглеждам. И понеже нямам време да търся, идват ми наготово. Обаче понякога снайпера не успява да се пребори, не знам защо. Дали защото го държа на 2 сек преди края, не знам.

Bobi

Аре, от мен да мине...

Лупи за Фокус Мк2 след фейса . Търгът свършва след 50 минути, в момента са на 2 лири...

http://www.ebay.co.uk/itm/251263724712?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

moni74

hotblooded

Цитат на: Bobi в 27 Април 2013 21:16:49
Аре, от мен да мине...

Лупи за Фокус Мк2 след фейса . Търгът свършва след 50 минути, в момента са на 2 лири...

http://www.ebay.co.uk/itm/251263724712?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
заминаха за 112 лири....

Alexi

whaaazp

ihovahi

Цитат на: Pyrhel в 26 Април 2013 00:24:30
Скоро нали за плафонье говорихте, ето евтинко и ако някой не го грабне за 5 паунда, спирам да пиша в тая тема - само я пълним с безполезен шит http://www.ebay.co.uk/itm/MONDEO-MK3-REAR-INTERIOR-LIGHT-ST-TDCI-GHIA-X-LX-ST220-/321114451825?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4ac3e9af71

Pyrhel, някой я е сложил на ауто залагане и познай...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Цитат на: ihovahi в 28 Април 2013 12:20:39

Pyrhel, някой я е сложил на ауто залагане и познай...

Member Id: i***i( 35)     £8.50 28-Apr-13 10:21:30 BST
i***i( 35)     £8.00 28-Apr-13 08:51:03 BST 
Member Id: i***i( 35)     £7.00 28-Apr-13 08:50:52 BST 
Member Id: i***i( 35)     £6.00 28-Apr-13 08:50:39 BST

A сега, тоя гей дали не надува цената нарочно?

Alexi

просто някой е сложил някаква сума по висока от вашите .. това не е auto залагане ами е стандартния начин за наддаване ..

hotblooded

http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewBids&_trksid=p2047675.l2565&rt=nc&item=321114451825

Toя през няма и 20 сек 3 пъти бидва с по 1 лира отгоре, при условие че никой друг не наддава.... Майтап бе Уили :)

Dmitarcho

Това си е нормално, и на мен ми се е случвало, продавача си има още един профил у Ебай-я и си вдига сам цената ... Няма логика човек да си натдава на собствентите бидове ;)
Ръца Пръца

Alexi

що може ,той решава че ще даде 6 ,после си променя 2 пъти мнението решавайки ,че би отделил 8 .. това е от един акаунт не от 2 вижда се името .. мен ме дразни когато са привейт бидовете .. тогава намирисва на вдигане на цената ..

Alexi

Bobi

Ивайло, плафончето го гепихме.  ;D

Alexi

чисто нов волан с бутоните за мондео мк4
що не изпада такъв и за мк3 ,как ще си отиват с новата топка на ск. лост :)

hotblooded

Цитат на: Alexi в 28 Април 2013 21:35:34

що не изпада такъв и за мк3 ,как ще си отиват с новата топка на ск. лост :)
Имам доста запазен волан... ама еърбега е без бутоните. Ако ти върши работа само геврека - да го наснимам и ще се разберем нещо