Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

angel_MANOLOV

mirohristov

Това ни е най-бързият колега.  :))
Като това време и по телефона говореше!
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Иван Вълков

Цитат на: angel_MANOLOV в 15 Март 2013 12:17:35
благодаря колеги много сте бързи

С този пост да разбирам ли че вече панелчето е при теб и всичко работи???

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ердинч

не мога да намеря кода на радио 5000еон
сер.номерМ367629

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ceco-scorpio

Дано сега да съм на верното място? Става дума за разкодиране на едно радио.

Pyrhel

Цитат на: ceco-scorpio в 17 Март 2013 19:11:56
Дано сега да съм на верното място? Става дума за разкодиране на едно радио.

Хмм. В такъв случай кодът е 0000.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mirohristov

Изваждаш радиото и даваш номера който се намира на радиото /пример има на първа страница от темата/ . Като кажеш кой е номера тогава ще можем да ти дадем и кода! Успех

ceco-scorpio

Pyrhel

ceco-scorpio

Еееее, страхотно! Вие сте гениални!!! Благодаря много, отивам да пробвам. И дано имам възможност и аз да помогна, или поне да почерпя! Благодаря сърдечно!!!

Pyrhel

Няма проблем, ама ще замоля и следващите. Виждате колко лесно става в темата. НЕ! Н!Е! ми пишете по скайп или на ЛС. Код по чата в скайп или на лично съобщение НЯМА да получите. Призовавам и останалите колеги, които ги спамят да генерират кодове по лични съобщения и чатове да правят същото. Отивам да ъпдейтна и първия пост в тая тема, за да се вижда по-лесно написаното тук.

ceco-scorpio

Още веднъж хиляди благодарности! Радиото тръгна. Грешка няма. Всичко най-добро на майстора!!! 

ceco-scorpio

Извинявам се, че Ви безпокоих по Скаип и в личната поща, просто там успях първо да вляза във връзка, още нямах регистрация. Абе , признавам си, зле се справям с тази модерна техника.

wolf4e

Здравейте. Може ли и аз да попитам за код.
Серийният код е: M097495

Благодаря предварително!

senatora

Цитат на: wolf4e в 31 Март 2013 20:37:31
Здравейте. Може ли и аз да попитам за код.
Серийният код е: M097495

Благодаря предварително!

0753
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

wolf4e

pemali

Здравейте колеги може ли аз да попитам за кода на радиото M196286
Благодаря предварително!

valeri1972

Цитат на: pemali в 02 Април 2013 08:51:50
Здравейте колеги може ли аз да попитам за кода на радиото M196286
CODE: 7897

pemali

Благодаря колега, жив и здрав!

sonata77

Здравейте радиото ми иска код аз незнам от къде да го получа бихте ли ми помогнали .
Благодаря предварително
S/N DGG035133

:'(

oli

Колеги може ли да ми дадете код за радиото на форд КА сериен номер на радиото М042957 БЛАГОДАРЯ ВИ предварително

senatora

Цитат на: oli в 05 Април 2013 18:47:36
Колеги може ли да ми дадете код за радиото на форд КА сериен номер на радиото М042957 БЛАГОДАРЯ ВИ предварително
4076
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

oli

Стоян Чуков

Може ли малко помощ. Не мога да го махна, за да напиша с.номер. В комбинация 6+1,това са цифрите:

MGP DJ5
4-08
05-08-03

След като се въведе евентуално кода, с кое копче се валидира като "enter", или нещо подобно?

kari

Аз благодаря за отговора! Проблемът е че, след като натисна бутон номер 5, изписва - изчакай и започва да отброява от 30 към 1! След това - нищо, отново иска код! Радиото ми е 3000TRAFFIC  с номер m202994, моля ви да проверим кода! Благодаря!

mirohristov

Стоян Чуков

Линк към софтуеър за разкодиране на радиа.

Линк

kari

Благодаря за отговора! Същият код използвам и аз, исках само да се уверя че е правилния!Този път радиото блокира защото съм набрала кода 10 пъти!
Относно цитата който сте приложили по долу- ако разбираш от радио и кодове това не те прави по умен от останалите! Не изказвайте мнение за простотия когато не познавате човека, той може да е по умен от Вас!

amplified

Здравейте,
цитатът отдолу е подпис, появява се под всяко мнение на даден потребител. Не се отнася за Вас.
Както виждате аз не Ви казвам да не се местите по лентите.  :))