Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Обикновено всички я имат - само дето е натъпкано кабелчето навътре и не се вижда.

moni74

4бр железарки 4х108 14" от продавалника:

My Link

----------------------------

Alexi

салона е много красив .. но пак са си измислили някои екстри примерно няма ксенон ,нито навигация .. и цената е безумно висока ..

petermitkov

На същата цена човек може да си го вземе от МотоПфое с история при тях.
Спор няма красив автомобил а и този двигател е много сполучлив.
sapienti sat

moni74

Така, да ви кажа две думи за тази бургаска автокъща. От "Халер" кола, на която пише предстоящ внос, НЕ се лъжете да я купувате!!!
Номерът е следният - обясняват ви, че колата още е в Швейцария. Ако искате да я купите, трябва да капарирате примерно 5 бона /за коли над 20к толкова искат/. После започва търсене на подобна кола, защото те нямат такава кола. Търсят ударена, правят я, нагласят се километрите, а ако липсва екстра - "стават грешки". Веднъж вържете ли се, ще чакате.
Мой приятел си търси Ситроен С6, тази автокъща има такава обява. Ходихме до там. Схемата е същата, знам от вътрешен човек.
Затова оттам само налична кола.

Vas

Bobi

BIGFORDFAN

Цитат на: petermitkov в 11 Февруари 2013 13:39:58
На същата цена човек може да си го вземе от МотоПфое с история при тях.
Спор няма красив автомобил а и този двигател е много сполучлив.
Стига бе! Аз пък си мислех че цената е ''трепач'', сравнено с Мондео мк4 примерно, аз съм за Волвото в случая...

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

За съжаление имам предвид теб колега .. личното ми мнение с което никого не ангажирам е ,че си купи един прекрасен и уникален автомобил ,и постепенно го направи като илиенка с тиксо тунинг , "пиано лак " ,червени апарати и какво ли още не .. без да се обиждаш ,колата си е твоя :)

Alexi

явно си се засегнал ,но за това са форумите .. всеки има право на мнение  .. но основно не ми харесва в твоята че пръсна решетките черен лак ,те не случайно са матови .. тиксото по вратите .. червените апарати .. черния спойлер ( тавана бива горе долу ) ,накрайниците .. абе почти всичко което си променил :) просто оригиналния СТ пакет е доста помислен от хора на които това им е работата и няма нужда да се пипа - според мен ..

amplified

Ако искаш пусни я в Дневника всеки да си каже мнението.
Няма смисъл да пълним тази тема.

pantata

Сайтче за различни подаръци (и не само) http://bezpanika.com/

whaaazp

Pyrhel

Тоя кожен салон с ей-тия две ръчички го свалих: (finger)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Alexander

Това му е третият релист на тоя маховик, ще го изчакам и сега и ще го изнудвам за 70-80 :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Alexi

тъкмо си говорим с Боби в скайп как са го измамили да смени половината кола в МР :)) ГНП ,дюзи маховик .. луда работа ... но след тия смени колата си заслужава де ..

moni74

Цитат на: Alexi в 19 Февруари 2013 16:08:03
тъкмо си говорим с Боби в скайп как са го измамили да смени половината кола в МР :)) ГНП ,дюзи маховик .. луда работа ... но след тия смени колата си заслужава де ..

А защо печатите от МП са до 58к пробег? И след това чак накрая пак една проверка при тях?

Alexi

това са данни за извършени прегледи .. обслужването е на друга страница не я е снимал

Bobi

И ти, ако дадеш 7к за тия ремонти, няма да стъпиш там известно време... :)  Шегувам се, разбира се... според мен не е снимал. Алекси го е казал преди мен.

hotblooded

Тази кола се продава от края на 2011та. Дори имах мерак да я видя, че и да я купя, тогава (преди 1 година) и искаше 11500, но човека беше извън София. Помолих го да се обади като се върне и още се обажда :)

moni74

Цитат на: hotblooded в 19 Февруари 2013 16:29:57
Тази кола се продава от края на 2011та. Дори имах мерак да я видя, че и да я купя, тогава (преди 1 година) и искаше 11500, но човека беше извън София. Помолих го да се обади като се върне и още се обажда :)

Щом още не може да я продаде, значи не всичко е розово при колата :)

hotblooded

Цитат на: moni74 в 19 Февруари 2013 16:38:08
Щом още не може да я продаде, значи не всичко е розово при колата :)
То и една друга - със същите екстри - сменени дюзи и маховик в МП се продаваше тогава.... и нея не взех, после лятото пак я видях да се продава, ама беше карана яко на задна - км беше с 30 к км назад :)

Bobi

Как пък веднага стигате до такива изводи като физични закони? Не ви разбирам, честно. Един казва, че колата се продава от 2 години... Аз пък всеки ден в продължение на половин година влизах по 10 пъти в мобилето и карса, докато си търсех кола, как пък един път не я видях? Явно съм я пропуснал... Друг казва, че не всичко е розово - как ги разбирате без да сте я виждали, не знам.