Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

Да бе, ама кой ще го храни това на бензин бе Ванка? Тука газовата е над 2000 лева...

varby

Ако двигателя е GDI,малко трудно ще му сложат АГУ.

hotblooded

Цитат на: varby в 27 Януари 2013 13:23:19
Ако двигателя е GDI,малко трудно ще му сложат АГУ.
Не е невъзможно, но си е скъпичко. Но все пак бензинките с директно впръскване не горят средно с 15% по малко от обикновените - така че разхода няма да е колосален.

Alexi

мондео мк3 на части .. има стопчета последния фейс ( присадени мондеото е по старо ) ,доста рядко изпадат ..

BIGFORDFAN

То и темпомата си се търси, иначе Тошко (tropper) направо може да си я направи неговата 'фейсова'', че и теглич има...

moni74

Аз така звъннах по обява за един еърбег с бутони - поискаха ми 180лв  ??? В резултат на това си поръчах от ибей и скоро го чакам да идва.

----------------------------

hotblooded

Цитат на: moni74 в 28 Януари 2013 14:42:08
Аз така звъннах по обява за един еърбег с бутони - поискаха ми 180лв  ??? В резултат на това си поръчах от ибей и скоро го чакам да идва.
Ахахахахаххахаха, тея са изтрещяли :)   Аз за 180 лв си бях пазарил волана с еърбега и бутоните, ключетата на педалите, кората над двигателя и бомбетата (гумените капачки) над амортисьорите от една пловдивска морга!  Като дойде волана и бутончетата - ако искаш помощ за инсталирането - свиркай! То като се оправи времето ще трябва и без това да ревизирам моя

moni74

Цитат на: hotblooded в 28 Януари 2013 14:47:13
Ахахахахаххахаха, тея са изтрещяли :)   Аз за 180 лв си бях пазарил волана с еърбега и бутоните, ключетата на педалите, кората над двигателя и бомбетата (гумените капачки) над амортисьорите от една пловдивска морга!  Като дойде волана и бутончетата - ако искаш помощ за инсталирането - свиркай! То като се оправи времето ще трябва и без това да ревизирам моя

Да, аз намерих само еърбега с бутоните за 15 лири с доставката до Gabco. Но ще изчакам за ключетата, докато се стопли. Първо искам да проверя имам ли цялата инсталация. За помощта - няма да откажа. Още повече, не разбирам от нищо :)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Pyrhel

Шпер за MTX 75!

Инжекторчета за 2.2... За тия ще бидвам... :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Bobi

С тези скрити бидъри... желая ви успех!

moni74

BTW, чудел съм се какви са тези бидъри? И как можеш да станеш скрит?

Bobi

Това, Мони, са ибейските мангали. Бидват с втори, трети и т.н. акаунт до желаната от тях цена, а ти се радваш, че си ударил кьоравото.

Backstage

Alexi

Pyrhel напразно точихме зъби за тия инжектори :)) 400 паунда почти стигнаха ..

hotblooded

Alexi

част от фалшивите обяви .. за това няма и ГСМ

hotblooded

Цитат на: Alexi в 31 Януари 2013 21:31:21
част от фалшивите обяви .. за това няма и ГСМ
Преди години беше масово явление да се пускат фалшиви обяви, а тел. номер да е "импулсивен".... обикновено не вдига тоя дето продава колата, а някои друг, има "момент..... " после ви я хвали 4-5 мин без да можеш да го прекъснете :)

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Vas

Цитат на: ForeverFord в 31 Януари 2013 20:29:02
Заден спойлер WRC  за фокус мк1,тоя спойлер е голяма рядкост.

Фокус мк1 СТ на части

Задния спойлер го няма, обаждах се преди 2 седмици
А този фокус където е на снимката изобщо не е същия от обявата и за него се обаждах :)

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded