Осветление в краката

Започната от mapmot, 29 Ноември 2012 17:52:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mapmot

Не исках да спамя нечия друга тема, затова си почвам моя собствена. Въпроса ми е, каква практическа, естетическа или друга цел изпълнява това прословуто осветление в краката, та всеки новосдобил се с Форд в този форум първата му тема е  "Сложих си осветление отпред", а някоя от следващите му е "Сложих си осветление отзад"? Единственото за което се сещам е да провериш дали няма гърмящи змии или други влечуги в краката ти като се качваш нощем. Не се заяждам или подигравам, питам със съвсем искрен интерес. Точно това за мен би било последната, а не първата модификация, която бих направил.

Dmitarcho

Абе хубава екстра си е това, като отвориш вратата, да видиш къде да стъпиш, да видиш има ли некой щаига с буркани лютеница, чувал с картоф .... :P
Ръца Пръца

Vas

Незнам какво лошо има в тази екстра. Аз си го направих да ми свети когато са ми пуснати фаровете, но всеки с мераците си ;)

mapmot

Не съм казал че има нещо лошо, просто ми е интересно. Освен това точно там не е ли потенциално най-неестетичната част от автомобила, поради постоянното съприкосновение с недотам чисти обувки. Примерно вчера още на връщане от автомивката вече имаше следи по постелките...

Vas

Точно ;) През 3 дена колата трябва да се чисти от вътре. Поне при мен е така

tha22don

Аз лично съм си изключил интериорната лампа на тавана и осветлението в краката си ми е идеално.
Не ми харесва при всяко отваряне на вратите да ме блесва лампата горе, а пък който ще се качва да види къде стъпва.

Pyrhel

Аз го направих и отзад, за да се съобразяват с качването и да не мърлят. Обичам в колата да ми е чисто до степен, че ако си събуя обувките и съм по чорапи - да не се изцапам :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mapmot

И как точно не мърлят, да не би да си събуват обувките и да си обуват пантофи преди да влязат?! Лампичките осветяват директно това, което са оставили обувките по стелките... Или може би като видят лампичките, се стряскат и не влизат в автомобила въобще... и така си остава чист :D

Pyrhel

Отваря вратата, за да слезне, виждам свинщина и "Патко, глей ко напраи ма. Ето ти ся тоя парцал, бърши" Следващия път или намира друг идиот, или внимава, или се вози с рейса :D

moni74

Цитат на: Pyrhel в 29 Ноември 2012 22:58:48
Аз го направих и отзад, за да се съобразяват с качването и да не мърлят. Обичам в колата да ми е чисто до степен, че ако си събуя обувките и съм по чорапи - да не се изцапам :)

Pyrhel, от предното осветление ли пусна кабели? Или директно от някакъв предпазител? Защото аз имам отпред на двете места, но също искам да има отзад. И ми се вижда сравнително лесно и за човек без опит да го направи. Само трябва да реша какви крушки да сложа, и как да ги закрепя.

----------------------------

Dmitarcho

Това е на Пърхела осветлението в краката отзад :P В гаража му е описал набързо как го е постигнал ;) И аз на пролет ще се мъча да осветя отзад някак ;)
Ръца Пръца

moni74

My Link За тези крушки ли става въпрос?

----------------------------

Pyrhel