Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amplified

Цитат на: escobar в 06 Октомври 2012 14:28:47
Зле са с дистрибуцията, явно цената от 10 кинта не поражда интерес сред дистрибуторите.
Взех го от Аутоспа, автомивка на бул. България, квартал Манастирски ливади. След Каблешков, се пада от дясната страна.
Предния път взех такова с лимонче и изкара повече от 3 месеца, като в нито един момент не е смърдяло прекалено и до последно беше добре. В пъти по-добро е от тия консерви, които продават по ОМВ гръцките. По-добро е от Turtle wax. За Арон и борчета не искам и да коментирам.

Производството е полско, но на кутията пише, че използваните парфюми са френски.

:)

momo76

Ново задно гърне за Фиестата. Вече ще се прокрадвам в квартала, без да ме усетят комшиите. Иначе ме чуваха от две преки и докато стигна пред нас, ме чакат с изкушаващи предложения за бири и мезета. :D
Гърнето е Българско АСПО, същото като оригиналното на вид. Ще видим колко ще изкара.

alishanov

Запалителни свещи Denso 4 бр.- 24лв. , ляв фар - 50лв. , вежди за фаровете комплектът 27 лв,  (thup)

Радко

Флаконче за запушване на течове по охладителната система  :-[ 10лв

Alexi

сега заделяй за термостат че той хич не обича такива добавки в антифриза :)

Радко

Цитат на: Alexi в 21 Октомври 2012 15:24:55
сега заделяй за термостат че той хич не обича такива добавки в антифриза :)
Айде стига бе ... те това не го знаех  ??? Полепват по него ли какво се случва?  :-[

Alexi

на едното служебно рено сипахме такава боза ( само че беше синьо-зелено ) после промивки ,термостат ,радиатор за парното сменяхме че и той се запуши .. дано си случил на по качествена добавка ..

joro_6669

джанти 16-ки за зимните гуми

Bobi

Ей такива щорички.

hotblooded

Цитат на: Радко в 21 Октомври 2012 15:02:40
Флаконче за запушване на течове по охладителната система  :-[ 10лв
Тези гадинки запушват всички по-тесни местенца! Предназначението им е да не останеш на пътя, не да решават проблема трайно.
И за да не съм в off-topic:

П.С joro6669 - ambiton blue ли се води цвета на твоята?

joro_6669

П.С joro6669 - ambiton blue ли се води цвета на твoя    да-blue                                                                                                                     

hotblooded

Смисъл че има няколко вида синьо за Мондео Мк3 - едното е ambition blue, аз съм с такова - та се чудя дали нямам вече "близнак" поне на външен вид :)

joro_6669

Цитат на: hotblooded в 21 Октомври 2012 23:05:34
Смисъл че има няколко вида синьо за Мондео Мк3 - едното е ambition blue, аз съм с такова - та се чудя дали нямам вече "близнак" поне на външен вид :)
назнам къде го пише това в талона пише тъмно син

Bobi

Можеш да провериш тук : Ford Etis по VIN номер.

joro_6669

BIGFORDFAN

Я и аз да се разпиша тук: шоф. седалка с подгрев (за съжаление е само една) - 25 лв., нови подгревни свещи NGK за 10.50 паунда от Ebay (благодарение на Pyrhel) . Скоро ще има още покупки  ::)

Иван Вълков

Браво подгревните свещи са на много добра цена.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

за тия свещи на мене трябва да благодариш аз му ги показах :)) ако са същите де че то там свещи бол

Pyrhel

Алекси, ти какви свещи за 1.8 Endura дебнеш ве :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

@ Иван Вълков: цената и според мен е много добра, все пак са ''маркови'';  (happy)
@ Alexi: свещите сам си ги намерих, порових се една вечер и готово;  ::)
@ Pyrhel: моите и на Ендура са различни!  :P

Pyrhel

Сега се зарових, наистина са различни, не знаех. Марто, я кажи какво им е различното сега :P

BIGFORDFAN

Дължината на нагряващия елемент, на мк1 е 21.5мм, на мк2 е 18.5мм, а на Фиат Мареа ТД100 е 25мм например, та ако е ниска компресията слагат от Мареа и така.

Pyrhel

Хм, хм :) Това ще го напишеш ли и в оная тема за разликите в раздел мондео?

mrmef

Чудесна идея за NGK oт залива :) Намерих си glow plug за 12,1 лв бройката, отделен въпрос е къде точно е произведена (hammer), но идва от UK.

На сайта на NGK има справка и после по серийния номер на продукта се намират най-евтините листинги в бея.

viksata

Е не е днес но тези дни 8) 70 пари .....

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Bobi

Много редки оригинални фордовски джанти - 16" , 7 J  (hrn)

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vas

Честито :) Ето зимните гуми къде ще кацнат