Визитки и Фордове

Започната от ForeverFord, 27 Октомври 2012 19:30:11

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ForeverFord

Нека в тази тема пускаме сними на Фордовете, на които сме сложили визитки.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

FordKA

Извинявам се за невежеството, но тези визитки за какво са? Изглеждат много готини обаче  (fri)

Pyrhel

Реклама на клуба :)
Или ако се заговориш с някой за форума/клуба вместо да му го пишеш на хартийка и да кажеш "ние не сме ония - старите, clubford.org, ние се отделихме, ще ни намериш на fordbg.com" - даваш му визитката и той да се оправя и разглежда.

Нормалната визитка за какво служи :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

niko_nenchev

Като гледам,само на супер автомобили слагате визитки,не подминавайте и колегите с по-скромни модели. ;)

Pyrhel

Аз като слагам ги избирам по външен вид. Ако автомобилът е поддържан и личи отдалече, че е гледан - боцкам. Обаче на омазаните с кал, отрескани от всички страни или изгнили до тавана коли... Определено ги пропускам. В крайна сметка се оказва, че от боцкането на визитки под чистачките няма полза, освен ако не си говорил с човека и да му я дадеш като за напомняне :)

FordKA

От къде да си взема и аз такива визитки? Искам и аз да "бацкам"  (happy)

Pyrhel

Завърти се по регионалните срещи, за да те опознаят хората :)

ForeverFord

Тоест в Шумен е Алекси и ако искаш отиди на някоя среща хем да запознаеш с цялата група,а във варна няма ,аз уча там и за сега от варна сме само аз и още един колега.Относно това че боцкаме само на "Бързите Фордове" не е така,просто много им се кефя и ги снимам и завота ги качвам иначе и аз ги подбирам и слагам на всякакъв модел но си има нещо от който зависи.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

FordKA

Намерих доста добра оферта за 1000 визитки в Шумен. Дизайна какъв трябва да е? Ако може някой да ми го прати за да си напечатам 1000 броя примерно (ade)

Alexi

визитки има налични ,ела да те видим на някоя от срещите ще ти дам няколко

FordKA

Аз си поръчах моите визитки оттук: http://mdobrev.com/pechatna-reklama/vizitni-karti/ много са яки и са лакирани. Не знам до кога е промоцията им, но ми се струва супер тънкажно, като се има предвид че и правят яки дизайни  ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ препоръчвам  (clap)

Pyrhel

Ще снимаш ли готовите визитки, да видим дизайна, как изглеждат ^-^
Че малко от конспирации страдам и това ми мяза на реклама