Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarkk

Bobi

Линк

Айде на търгчето за лупи за Фокус фейслифт.

Bobi

don_Kyci

Фокус броня

Според мен това е ST, а не RS, както е писано на обявата...и все пак някой знае ли дали RS  пасва на фокус

Alexander

ST си е и си пасва без проблем!  ;) От RS също пасва!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

BIGFORDFAN

STRICTLY CASH AND PICK UP ONLY
CASH NO COURIERS CASH CASH CASH
А как ще дойде до БГ в такъв случай?

don_Kyci

@Alekxander твоята за какви пари я взе и с какво я докара до тук? респективно колко пари ти взеха за транспорта?

иначе имам познат, който ще отиде на място да я вземе/огледа че нещо е само 1 снимка...

Alexi

има си начини да се вземе от човека ,много фирми го предлагат

don_Kyci

искат 78 лв за Pick up  в Англия и после 40лв за доставка до БГ....множко ми се струва...
а междувременно съм замислил да сменям фаровете. харесал съм си това:
фарове

Alexander

Сменяй само с оригинални, тези за нищо не стават откъм светене! В eBay изпадат за ляв волан на добри пари!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

don_Kyci

нали са с лупи? това не решава ли проблема със "светенето" ?

Alexander

Еми на теория да, ама такива китайски изпълнения, не са добър избор!

by hotblooded

форд мк2

Цитат на: Alexander в 28 Август 2012 15:14:28
Еми на теория да, ама такива китайски изпълнения, не са добър избор!

Подкрепям колегата. Тук там има някое по- качествено тайванско фарче, но не си струват инвестицията.

Bobi

Focus MK 2.5 на части

Допълнителна информация:

Изкупува всякакъв вид ударени, бракувани или изправни автомобили, джипове и бусове на изгодни цени за части. Плащаме в брой! Решетка предна броня за феислифта с RS- оптичен тунинг оригинална!!!

Marlboro

Мойте фарове са Тайвански на 3 години и не са мръднали и светят много добре.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

don_Kyci

Marlboro Classic как мога да погледна какви фарове си кичнал?

hotblooded

Цитат на: Marlboro Classic в 28 Август 2012 20:00:07
Мойте фарове са Тайвански на 3 години и не са мръднали и светят много добре.
Мястото на производство не е проблем, сигурно и тези за първоначално вграждане се правят я в Китай, я в Тайван....  Кофтито е че за да се свали цената - кчаеството на изработка и на вложените материали е се занижава и уж са лупи - ама къде прозрачността им, къде фокуса им не бива.... фокуса на рефлектора също и в резултат много повече вадите очите на другите шофьори от колкото си подобрявате осветеността на пътя

Alexi

за първоначално вграждане няма азиатски фарове .. обикновено са Бош ,Хела ,Валео

don_Kyci

Hella Manufacturing

къде мислиш им е изместено производството на всички КАЧЕСТВЕНИ производители  ::)

Alexi

имах предвид азиатски марки .. то е ясно заводите къде са ,но едно е Хела друго е Чин Ли електроникс ..

Marlboro

Фаровете са ми не са с лупи а са с рефлектори, по 110лв бяха 1ния с крушките, трета година не са мръднали. Правя реглаж 1 път годишно и досега не са ми светкали, че заслепявам и като карам след други хора, не са ми споменавали. Пътя го виждам идеално, светят много добре. Марката беше TWR май, Тaiwan нещо си...  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Айде на фаровете с лупи за Фокус Мк 2.5 :) Link

don_Kyci

ехх...ако цената остане такава :)) а пък и ако разбирах повече немски :)

Alexi

hotblooded

Bobi

hotblooded

http://www.cars.bg/b223815
Защо не са сложили снимки? Ех Мото Пфое, Мото Пфое...

pantata

Цитат на: hotblooded в 31 Август 2012 07:49:00
http://www.cars.bg/b223815
Защо не са сложили снимки? Ех Мото Пфое, Мото Пфое...

"(ролки+ремаци), 155 конски сили, 6 скорости, CD+чейнджер за 6 диска, подгряване на предено и задно стакло!"

С правописа са го докарали, като на Горубляне :))

hotblooded

Да бе и в сайта на МП го няма, което е странно. Тоя фИкус е по рядъкa nahodka и от Мондео Мк3 ST 220.....  Снощи в мобиле.де имаше едно ST 220 2006та и къртеше миФките с цена 16 000 Е!