Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

mrmef

Цитат на: Pyrhel в 26 Юли 2012 11:18:30
Пасват, всички фордове от '96-та някъде насам са с еднакви :))
Тези си имат подгрев - стърчат кабели и буска от тях?
Имат букса ама пича ги дигна на 12 паунда. Намерих други пак при него още не ги е дигнал и искаме с колегата да поръчаме за Фокус 2 и Мондео 3, но дано да пасват...

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-C-MAX-Grand-C-MAX-2010-On-Heated-Front-Washer-Jet-Spray-Mist-/120845679668?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c22f6bc34

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mrmef

Поръчахме, някакви идеи дали може да се ползва отоплението и как?

Pyrhel

Може, обикновено се връзва към подгрева на задния прозорец, ако нямаш инсталация прокарана.

Вижте му предната броня: http://www.ebay.de/itm/Ford-Mondeo-2-2-l-mit-TAGFAHRLICHT-X-enon-Leder-Navi-/271022257482?pt=Automobile&hash=item3f1a2f754a

tha22don

Ако някой иска да се доближи до ST170 look :)

ST170 Решетка - долна Ebay
Същия продавач е пуснал и халогените  (stir)

Иван Вълков

My Link - Тоя да не е объркал цената  O:-) или под капака почти няма никой

п.п. Ръбчо (drool), де да беше 2.5 ТУРБО (race)
п.п. My Link - Алекси май имаше нещо такова в предвид  ::)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

мондеото е евтинко наистина ,салона е сменян по незнайна причина тоя не е от Ghia и оригинално е бил светъл .. инак изглежда запазенко .. цените вървят надолу ,особено на новия внос ..Волвото е много специален модел топ мотора им но и цената е подобаваща ... има такова залежава и в МР

hotblooded

Цитат на: Иван Вълков в 01 Август 2012 21:14:36
My Link - Тоя да не е объркал цената  O:-) или под капака почти няма никой
Цената не е грешна, показанията на километража са "грешни". Салона е сменен - трябва да е светъл (а познай защо е сменян), топката на скоростния лост е от преди фейс-лифта (ех защо ли е сменяна и тя....)  Като имам предвид какво се предлага за 2000-2500Е в Германия/Италия - тази е поне на 350 000 км.

Цитат на: Иван Вълков в 01 Август 2012 21:14:36
п.п. My Link - Алекси май имаше нещо такова в предвид  ::)
Роднина имаше такова, преди това беше карал S-класа. Кара го докато му мине гаранцията и пак си взе S-класа - каза че подръжката на Мерц-а е по евтина, и че не е очаквал толкова проблеми от Волво-то...

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Bobi

Подкрепям, Dundee. От доста време ги ползвам и аз. В момента са най-изгодните и сигурни на пазара.

Pyrhel

Мне, в момента easy2buy са най-изгодни, 2 лева/кг. На мен са ми още по-изгодни, защото са ми на около 40 метра от вратата :))

Bobi

С работното им време, което си ми разказвал.... :)

mrmef

Докато разбера с кой горивен филтър съм изтървах bargain за 10 паунда :) Някой да го отнася пак е листнат и никой не наддаваше предния път:

Ford-Focus-mk2-TDCI-Genuine-Diesel-Fuel-Filter-1543178

Bobi

Bobi

hotblooded

По толкова ли вървят или има някаква уловка? (Вярно че кожата не е зашита кой знае колко сполучливо)

Alexi

това е само покривало ( cover ) а не цял волан .. кожата като я гледам е изкуствена .. отделно не може да се зашие читаво в домашни условия .. волана като се позажули е най добре да се даде на тапицер правят ги като нови ..

hotblooded

То вярно че пише ".... STEERING WHEEL COVER " Аз си търсех цял волан :)

Alexi

цели волани има в изобилие ,но не и нови

форд мк2

DRL Дневни светлини, пасващи на Ескорт със всички сертификати -
тук

П.с. видях, че в този ибейски виртуален магазин продават и за други модели Форд.

Alexi

тоя 90% от нещата му са от dealextreme само че на тройна цена .. аз DRL за определен модел си го представям така - пасва перфектно някъде примерно на мястото на халогена като форма и стойка ,със съответните сертификати окабеляване и каквото е нужно .. тия са универсални DRL има ги навсякъде ..

hotblooded

BIGFORDFAN

http://www.mobile.bg/11342039370084354  Изглежда добре, ама ще го даде за 3500, нещо ми е подозрително евтино...

Иван Вълков

Цитат на: BIGFORDFAN в 11 Август 2012 12:48:16
http://www.mobile.bg/11342039370084354  Изглежда добре, ама ще го даде за 3500, нещо ми е подозрително евтино...

Марто ти нали за "Австрийки" нещеш да чуеш , защото тази ми изглежда точно от по-северен регион

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

TDCI за 3к вие мазохисти ли сте :))

Bobi

Alexi

тия джанти ако не се лъжа са от Ford Crown Victoria ,американски модел вероятно дори не са 5х108 ,по сайтовете ги дават в някакви инчове междуболтовото ..

mitakinen