форд мондео 2.0 16v

Започната от hades, 02 Август 2012 21:33:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hades

от скоро и аз съм собственик на форд,наистина това е един страхотен сайт,решил съм да направя малко ъпгрейд на фордчето но това с течение на времето ще стане ето я и колицата:My Link
всеки който е горд кара лудо ford

Иван Вълков

Добре дошъл и Монди да не те разочарова никога (thup)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Честито колега, само хубави моменти и много безаварийни километри.
Ръца Пръца

Bobi

Честито и добре дошъл! Сподели какво си намислил, не се скръндзи :)

Vas

Добре дошъл и само хубави моменти с колата и безаварийно  (thup)

Backstage

Добре дошъл и честито за Мондеото! Много ми харесват тези джанти  8)

hades

Цитат на: backstage1978 в 03 Август 2012 02:26:04
Добре дошъл и честито за Мондеото! Много ми харесват тези джанти  8)
мерси колега а джантите ще ги сменям или бартеросам за други искам по широки

hades

както обещах ето и първото нещо което се направи по мондю,сложих му вадещи страхотен звук ауспухчета ;D беше голямо мерене рязане и заваряне но резултата беше страхотен много съм доволен от свършеното вади наистина много мъжки звук ще ви дам линк към снимките,ще направя и видео как се чува ;) ако някой има въпроси и критики нека пише,но с подръчни материали толкова ;D
http://fanfanlaleto.snimka.bg/automobiles/novite-auspusi-na-mondyu.695700.28120276

momo76

Звука може да е супер, ама това връзване под прав ъгъл не ми харесва. Така си запушваш генерацията.

hades

Цитат на: momo76 в 16 Август 2012 10:06:00
Звука може да е супер, ама това връзване под прав ъгъл не ми харесва. Така си запушваш генерацията.
напротив даже се отпуши много, но с подръчни матеряли няма как да стане по хубаво и правилно,благодаря все пак за изказването (thup) не съм я

whaaazp

Разкажи нещо за цветовете на километража...  :P

hotblooded

Хубав избор колега, дано те радва до толкова че като решиш да я сменяш - пак да е за Мондео. Имам един въпрос - колата да не я купи от работик в базата на ИНСА?

hades

Цитат на: whaaazp в 16 Август 2012 11:11:16
Разкажи нещо за цветовете на километража...  :P
цветовете нищо не мога да кажа за тях освен че е много яко да се сменят има разнообразие,не съм ги правил аз а и не съм виждал стария собственик за да го питам как са направени,сменя червен,зелен,светло син,неонов цвят,само това мога да добавя (thup)

hades

Цитат на: hotblooded в 16 Август 2012 11:20:08
Хубав избор колега, дано те радва до толкова че като решиш да я сменяш - пак да е за Мондео. Имам един въпрос - колата да не я купи от работик в базата на ИНСА?
ами мисля че момчето от което я взех работи в кауфланд,мерси нямам намерение да я сменям,но определено пак ше е форд ако реша да я сменям (thup)