Въпроси, препоръки, оплаквания и проблеми с форума

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Кодът отдолу не е готов, това е първата картинка в нета, която попадна сутринта в 4:30...
Трябва да има отстояния, ще се въртят банерите отгоре и т.н. :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mitakinen

И все стари модели, които не са вече в продажба - без Фюжъна. МП ще ни обвинят, че не ги подкрепяме, а сме Горублянски клон :)

tropper

Ми да дадат те (МотоПфое) снимката тогава...   :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

amplified

Цитат на: mitakinen в 12 Юли 2012 11:57:36
И все стари модели, които не са вече в продажба - без Фюжъна. МП ще ни обвинят, че не ги подкрепяме, а сме Горублянски клон :)
Щот Pyrhel кара старото мондео за това... ясен ми е... М-А-Ф-И-Я  :P :)) :))

Пърхел едит: е ся ти върнАх километража!!! :)) :))

hitrata_lisi4ka

Я всички коли които потребителите притежават да ги наредите и amplified да снима, не само да се крие.
Искам нещо русо, може и метла!

Alexander

Супер е станало и сега надписа Форд Клуб България ако го сложиш от долу работата ще заспи според мен :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Danchev

Стари ... стари ама точно това поколение е актуално в момента у нас :D
Доста банери разгледахме и всеки има някъв кусур ... това определено е най-читавото, което изкочи и затова се сложи за проба.
Ако някой докато цъка из нетя попадне на нещо подходящо да праща на Pyrhel ^-^
How about a magic trick?

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mitakinen

Това го видях в румънския сайт на форд - http://www.ford.ro/Promotii/ECOAvantajele_lunii_iulie
може да ги помолим да ни го дадат. :)

Vas

Абе ще ни го дават  ^-^ Като се съберем на събора/националната сбирка или там както му се вика (евентуално) ще си сложим наша снимка  (happy) (happy)  ;)

Alexi

що трябва да ги питаме може просто да се копне :)

ForeverFord

Идеята на Vas и hitrata_lisi4ka много ми допада  (happy) (happy)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Днес, докато се рових в youtube ми хрумна идеята да се направи канал на клуба, където да се качват материали - срещи, събори, състезания, фън. Какво мислите? Според мен ще е добре откъм функционалност, удобство и не напоследно място - реклама :)

Pyrhel

Нещо идеята с канал на клуба не ме кефи... Каналът е супер яко нещо, ако имаш редовно материали, качваш ги и някакви хора са се събскрайбнали към теб. Ние едно че нямамаме, после - различни хора качват нещо в момента - много неудобно става - "прати ми по някакъв начин клипа с големина 1гб, за да го кача в канала на клуба"... :)
По-добър вариант според мен е в описанието на клиповете да се пише "Още много на http://fordbg.com" - така качвам всички мои клипове свързани с клуба. По тоя начин 2 заека - хем се вижда и хората цъкат, хем и има повече линкове към нас :)

Иван Вълков

Новият банер с различни модели е по-хубав.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tha22don

Цитат на: Иван Вълков в 16 Юли 2012 18:39:42
Новият банер с различни модели е по-хубав.
Предложение точно за банера - ако ви се занимава - може да го направите да отваря отделна галерия със снимки (на фона на текущата страница (ала фейсбук), за да може като му писне на потребителя да затвори галерията и да си остане на същата страница или да препраща към моделите на форд (макар, че е по-добре потребителя да остава във форума :) ) .

Pyrhel

Ммм, т.е. да има някакъв албум с фордове? Честно казано не съм "за" - няма смисъл да припокриваме, това, което имаме във фейсбук: http://www.facebook.com/fordclub.bg дори и хората без акаунт там могат да разглеждат албумите.

lazarkk

Dmitarcho

При мен е добре .. няма го това размазване ... ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Цитат на: lazarkk в 24 Юли 2012 20:23:59
Малко проблемче, както и леко вътре при самата молба.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1343150609r.png

Готово. Благодаря :)
Обаче... Как може да ползваш IE7! (batter) :P

Pyrhel

Тръгнах да пускам една тема и... Нещо се замислих в кой раздел. Какво мислите раздел "Сервизно обслужване" да го направим на "Инструменти и сервизно обслужване" - за да пишем там кой какъв чук ползва и дали еди какви си клещи са читави? :)

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 30 Юли 2012 11:38:05
Тръгнах да пускам една тема и... Нещо се замислих в кой раздел. Какво мислите раздел "Сервизно обслужване" да го направим на "Инструменти и сервизно обслужване" - за да пишем там кой какъв чук ползва и дали еди какви си клещи са читави? :)
По точно в раздел "сервизно обслужване" да си има подраздел (тема) "Инструменти и сервизно оборудване"

Pyrhel

чак за отделен раздел няма смисъл според мен, защото ще има 3 теми

momo76

При мен излиза един странен проблем.
Виждам че има нови мнения в дадена тема. Цъкам да ми покаже първото ново мнение и ми го показва, но ако има снимки преди това след като покаже новото мнение зарежда снимките и омотава работата - отива някъде при по старите мнения.

Pyrhel

Това се получава не заради форума, а защото снимките са големи и се зареждат малко по-бавно от съдъражнието. Браузъра позиционира страницата, след това снимките се зареждат, правят страницата по-дълга и се размества. За жалост всички форуми стратдат от този проблем :(

momo76

Сега забелязах че го прави с Гоогле Хром. С мозилата няма проблем.

Pyrhel

lazarkk

Напоследък виждам, че опцията "Благодаря" малко не се ползва по предназначение. Целта уж беше да се дава за полезни съвети и т.н. А тя се дава и за добри коментари. Мисля си какво ще кажете да се сложи до "Благодаря" едно "Харесвам" Така, че като харесаш коментара да цъкнеш на него, а не на "Благодаря", така ще си остане само за полезните неща благодаря то. А за да не се претрупва профила с неща, може вместо дадени благодарности да се сложи получени харесвания. Какво мислите?

Pyrhel

Като каза харесвания се сещам за малко изкривено нещо от това, което написа. Като ще има харесвания не е ли по-добре да ги вържем с Фейсбукито - по този начин ще присъстваме повечко там, т.е. реклама? :)

lazarkk

Цитат на: Pyrhel в 23 Август 2012 09:50:28
Като каза харесвания се сещам за малко изкривено нещо от това, което написа. Като ще има харесвания не е ли по-добре да ги вържем с Фейсбукито - по този начин ще присъстваме повечко там, т.е. реклама? :)

Ами незнам, но според мен трябва да има нещо допълнително, защото това "Благодаря" се дава и за 2-3 добри думи, и нищо полезно реално. А целта беше точно за това. Може и нещо друго да се сложи, но според мен трябва да има още една опция. Може и да не е харесване, защото става точно като Файс-а. Но да има някъкъв положителен вот за коментара, за да не се ползва благодаря то. Pyrhel неслагай нищо за сего да видим и някое друго чуждо мнение.