Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Ganev87

Благодаря колеги. ;D  ;D  ;D .Днес ще пробвам и ще пиша.

DanielaM89

Здравейте! Може ли помощ и на мен с код за радиото ми Форт Мондео сериен номер М180434

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Cvetanov_1986

Радиото ми иска код моля за помощ  CD rds 6000 M050230

More

Cvetanov_1986

Благодаря ти колега MORE,стана работата.Имам много да черпя,От кой край на България си

Деян Николов

здравейте , може ли да помогнете със код за радио blaupunkt c7e3a053999075470.Благодаря предварително

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Ctoicho

Здравейте .Нямам кода на радиото на Форд фиеста 2008 г.Серийния му номер е M273046, а модела 6000CD. Има ли шанс да получа код?

More

Image 8.jpg

Дори да нямате декодер, колегата по-нагоре е дал линк където да го намерите  ^-^

kumanov

Колеги много моля за код на този хубавец.
PART N: 7s7t-18c939-af
serial: V024512
MODEL: CDX-FS34XAF, CD6000
Много благодаря! ^-^

Ozzie

Ivailo9090

Радиото ми иска код ,моля помогнете
M047816 ?
Благодаря!

Ozzie

ivchotr

На мен този сайт ми пуска съобщение, че кодът е невалиден ::)

ivchotr

Пуснал съм го в друг, ама ще е готов след половин час.

ivchotr

Ozzie

Цитат на: ivchotr в 13 Октомври 2025 21:27:09На мен този сайт ми пуска съобщение, че кодът е невалиден
'щото правиш копи / пасти пък М-то е на кирилица, затуй
иначе правилно си му го казал кода на колегата, ама предното ми мнение имаше друг смисъл, дето му ***** майката  (whip)  (whip)

ivchotr

Аз знам, че се мъчиш да ги научиш сами да си правят проверките. Обаче няма да стане нито лесно, нито скоро :D
В сайта пускам записа на Латиница, но ми изкарва съобщението, че кодът е невалиден. И другите сайтове не харесват Кирилицата, така че ми е известна тази особеност.

psaltos_bg

Здравейте, някой може ли да ви генерира код за радиото по тези параметри? FDB30NSM032947

ivchotr

s.5

Здравейте, след махане на акумулатора радиото иска код, ще съм благодарна ако някой помогне. Серийният ми номер е V0965 14

Ozzie

Кольо Петров

Здравейте преди седмица съм закупил един фолцваген голф 3 радио сидито ми иска код Филипс wa 009220 благодаря предварително

Ozzie

LUI99

Ivailo9090

Ако все още не си открил кода - заповядай: 9436

Kaloyanov 79

Здравейте, автомобилът е Форд транзит, 2013 г. Може ли някой да ми съдейства с кода? Серийният номер е V072634

Ozzie

Kaloyanov 79

5702

Проверено през три безплатни генератора:
https://freeradiocodes.co.uk/
https://getmyradiocodes.com/
https://chrisjuby.com/radiocodes/

Kaloyanov 79

Пробвах с този, но ми изписа INCORRECT. А след това WAIT 30 минути. Незнам защо, но не успях. Опитах 2 пъти и нищо. Възможно ли е да съм го блокирал и да иска по-сериозно намеса. Има една подробност. Акумулаторът ми е за смяна.
Мисля, че въвеждам кода правилно - с бутони 1, 2, 3 и 4, а 5 ползвам за ENTER
Благодаря

Ozzie

този е начина за въвеждане
изключи му захранването на радиото, остави го за няколко часа на сухо, както се казва на жаргон и пробвай пак
Ако акумулатора не е съвсем умрял, няма причина да иска код, ама знае ли човек...