Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Alexi

Това е Форд форум ,запитвания за други марки устроиства ще се трият .

Andrio

Не че нещо, ама тук ми помогнаха много и благодарство за това.... Но не разбирам каква ти е агресията, човек....

ivchotr

E ми има правила, а той е модератор и трябва да следи как се спазват. Все пак ти е оставил въпроса, за да получиш отговор. Друг на негово място можеше директно да го изтрие.

geross

здравейте радиото ми иска код
6006 rds eon
m001355
много ще съм благодарен

ivchotr

geross

Gintonik

??? Здравейте и аз с молба за код на радио .Предстои ми смяна на акумолатор а като закупих колата го нямаше в документите .прилагам снимка защото не знам кое точно е серийният номер.

mimeto87s

Здравейте. Моля за код за Форд Фюжън 2003, сериен номер на радиото M056755.
Благодаря предварително

ivchotr

ivchotr

Цитат на: Gintonik в 24 Юни 2023 20:33:14??? Здравейте и аз с молба за код на радио .Предстои ми смяна на акумолатор а като закупих колата го нямаше в документите .прилагам снимка защото не знам кое точно е серийният номер.

Привет!
На тази снимка се вижда номер, започващ със Z, а би трябвало да започва с М или V, за да помогна. Ако някой от колегите има възможност, нека се включи.

Gintonik

Оказа се че явно на по новите модели няма ли код ^-^

ivchotr

Успя да пуснеш радиото без да му набиваш код, ли?

Stoyanov9003

Привет моля някой да съдейства с код за радиото M108129 е серийния номер.
Благодаря предварително!!! ^-^

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Илиян Пашалов

Помагайте радиото ми е блокирано и иска код който не зная. Нисан Кашкай 28185BH30D,04.24.2012

ivchotr

Пробвай във форума на Нисан. Тук е за Фордове.

Velislav Dimitrov

Хора моля помагайте, това е серийният номер M015657. Ако нещи не е вярно кажете ми или ако не пиша където трябва пак ми кажете, защото малко се обърках къде трябваше да пиша.😃

Ozzie

@ Velislav Dimitrov
0987

Това и на сън да те бутнат, трябва да можеш да го издекламираш.  :D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

savina1096

Здравейте, обърках си кода няколко пъти и сега ми иска код 2. Той е с 3 цифри, можете ли да помогнете?

Ozzie

@savina1096
По така зададените параметри - не можем да помогнем по никакъв начин. Най-малко трябва сериен номер на устройството и евентуално каква марка и модел е.

savina1096

Трябва да го извадя и да го снимам. Намерих стария код, ако ви върши някаква работа-6820.

Ozzie

След като имаш код, това което можеш да пробваш е да оставиш радиото без захранване, т.е. да му дръпнеш кабелите и да го оставиш така за час- два. После пробвай, дали ще иска този код който имаш или пак ще иска другия код.

Ако иска другия, тук сме безпомощни. В този случай, виждам, че е посочен гр. Варна като местожителство, мога да препоръчам посещение в сервиза на ул. Капитан Райчо Николов № 40. Намира се между заложната къща и ветеринарния кабинет (бялата ролетна щора), които ще видиш на връзката долу.
https://maps.app.goo.gl/bUVdS2ncQCuETnVT6

Vall

Здравейте, имам проблем с кода на радиото. Може ли някой да ми помогне? V001645

Ozzie

Vall

Todor Dimov

здравейте радиото ми иска код,моля помагайте
MO35883

Todor Dimov

ivchotr

Ако още не си получил код, пробвай с 4277.

todor_0908

Здравейте.Ако може да ми дадете код на радиоапарат M203510 благодаря

Ozzie