Kuga Vignale na G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 20 Април 2023 21:49:35

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Айде и новото попълнение 2.0 190p.s Автомат
IMG_20230420_171131.jpg
IMG_20230420_190454.jpg
Повече снимки, като се освободя  :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ivchotr

Само това ли ще споделиш за новата придобивка :D

Alexi

Уха ,здраво държиш на марката ти .. айде безаварийно . Чака ли я много ? Гледам някакви оферти за налични бройки но нямаше Вигнале

G_o_c_e_v

Така, имам малко време, докато чакам интерколера на тоя звяр...
IMG_20230421_132336.jpg
Държа на марката, защото предлага екстра качество на достъпна цена. Не съм я чакал, беше си тук на склад, до колкото знам има още едно Виняле на склад.
Моторетката е като на Рейнджъра 2.0 би Турбо но със 190 коня и 8 степенен автомат. Наръчкана е с доста екстри.
IMG_20230420_171043.jpg
IMG_20230420_183920.jpg
Интериорна нямам все още, защото булката ще я кара и не ми остана време, а й не се сетих.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

KoCMoHaBTa

Честито и безаварийно. Истинска прелест :)

G_o_c_e_v

Супер яката работа 8) IMG_20230428_102835.jpg

Pyrhel

Кугата е страхотна, честита и безаварийно!

Гледам, че си пуснал line assist-a, на Кугата как е - държи винаги средата или като допре линията връща?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Като доближиш линията, става или оранжева или червена. Веднъж вибрира, друг път връща. Но като цяло е по прецизна от на Ranger-а.

G_o_c_e_v

Като нов автомобил, по-който няма какво да се прави, мога само разход да споделям.
 IMG_20230611_155433.jpg

G_o_c_e_v

Има едно досадно поведение от време на време, което се изразява в отказ да остане работеща след запалване. Натискаш бутона, светва таблото, завърта, запалва нормално и след 3-4 секунди гасне, все едно компютъра я гаси, а на таблото няма предупреждения или аварийни лампи, само символа за старт/стоп системата мига. Натискаш бутона да изключиш, повтаряш процедурата и така може да продължи няколко пъти, докато след запалване не пипна педала на газта да я задържа принудително на високи обороти (1500-2000) и остава работеща. Рядко го прави и е трудно за хващане, защото няма записани грешки в компютъра. Само записи на телефона имам, какво прави и какво мига.
Другото досадно е температурата на двигателя, трудно достига работна температура в условията в които я ползваме. Живеем на 8км от Шумен и въпреки това пак върви студена. Има жалузи пред радияторите и пак трудно набира температура. Климатроника го караме на ръчно обдухване на малка степен, за да не издърпва температурата на мотора. Добре, че подгревите на седалките работят перфектно😄
Иначе на дълъг път, като я караш няма проблеми, стига работна температура и си седи там, обаче в града е бавен процес. Пикапа няма жалузи, обаче вдига температура за същите условия значително по-бързо.
Разхода мене ме устройва, като имаме предвид, че съпругата я кара 99% от времето
IMG_20241212_180525.jpg

ivchotr

В сервиза не е ли влизала? Мотопфойци да си кажат думата.

G_o_c_e_v

Влезе веднъж, но си отиде на собствен ход и съответно работеща, както трябва.

Alexi

Гоше пробвай да смениш нафтата ,или някаква добавка да ползваш че като знам какви нафти се продават  :D

Ozzie

За топлото, освен да си намериш от донор електрически отоплител (PTC heater би трябвало да се води в оригинал) и да идеш в МП да го монтират и активират, за да може евентуално да важи гаранцията, не се сещам друго.

За другия проблем - може би е трябвало да им я оставиш да престой една вечер, ако се проявява само на студен двигател.

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

G_o_c_e_v

Няма как да знам, кога ще се прояви. Не го е правила от месец примерно. Палим я през телефона още докато сме си в къщи, да поработи 5-10мин.
Няма как да е от нафта, защото всички коли зареждаме от Ром Петрол (бившето Олимпия).