Лепенки по джантите

Започната от zliqiliq, 24 Май 2012 20:13:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zliqiliq

А бе пичове днес свалях джантите и видях че от вътрешна страна има някакви лепенки.Някой знае ли дали тези лепенки имат някакво предназначение, и ако реша да напръскам джантите каква боя да използвам?

Dmitarcho

Лепенки ?!? Ако е някакво парче шарена хартиика - махай смело. Да не си махнеш само балансьорките :D те са алуминиеви /мисля/ и също се лепят от вътрешната страна на джантата .
Ръца Пръца

zliqiliq

ЕЕЕЕЕЕЕ чак толкова изтрещял не съм.Лепенки ама не от хартия а нещо като гума.А тези балансьори не са ли от олово.

lazarkk

Цитат на: zliqiliq в 24 Май 2012 21:25:28
ЕЕЕЕЕЕЕ чак толкова изтрещял не съм.Лепенки ама не от хартия а нещо като гума.А тези балансьори не са ли от олово.

да, от олово са и са залепени с двойно залепваща лепенка. Тези лепенки за които говориш по всяка вероятност са от предишни балансьори които са били залепени там.

Dmitarcho

Мдам ... може и от стари балансьорки да са. Не всикчи гумаджии се стараят да ги изтъркват както трябва ;) Оловни са да .. омотал съм се ;)
Ръца Пръца

zliqiliq

А някакви предложения за боя.Преди доста време поработих в една железария 2-3 месеца и имахме някакъв автоемайл лак или нещо такова, но колегите казваха че е просто блажна боя с повече лак и не върши работа.

lazarkk

Ще стане, но се консултирай с някой бояджия дали ще е добре да се сложи за основа фюлер, че без основа ме съмнява, че ще се люпи боята след време.