Самоизключване на ESP в движение Focus mk2 2.0 face

Започната от panamerski, 05 Февруари 2015 14:17:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivchotr

В другия форум ти бях писал за бушона. Ще правиш ли нещо по въпроса?

ADiDimitrov

Цитат на: ivchotr в 19 Април 2023 15:05:23В другия форум ти бях писал за бушона. Ще правиш ли нещо по въпроса?

ще помисля, за сега както ти казах видях няколко с макса които там нямат нищо. При мен си личи че на този пин има допълнителни кабели, различни от оригиналната инсталация, явно са за газовото. Ще се консултирам с местните БРЦ корифеи и тогава.

ADiDimitrov

Цитат на: ivchotr в 19 Април 2023 15:05:23В другия форум ти бях писал за бушона. Ще правиш ли нещо по въпроса?

Оказа се че на кабелите които стигат до въпросния пин има монтирани бушони и реле. Явно всичко е слагано допълнително заради газовата уредба.

ivchotr

ADiDimitrov

Цитат на: ivchotr в 20 Април 2023 20:28:31Явно. Ами карай със здраве.
Абе искам аз, ама излизайки от сервиза ми изчатка мултимедията  :'(  :'( и сега се моля на момчетата от фордъпгрейд да я съживят  :-[

ADiDimitrov

Малко развитие по въпроса. След консултация с Митака от София, се оказа че и втората сонда участва в смесообразуването. Поради въведените еко норми, когато втората сонда дава висок волтаж еку си мисли че сместа е твърде богата и я обеднява, съответно се повишава разхода и намалява мощността, макар и минимално. Та Митака рече или махам сондата, ЕГР а и чипосвам =400+ лв. или нова сонда. Та у наше село чипарите на бензин хич ги няма и не ми се рискуваше, минах през Косера дадох 60 лв. и вече и втората сонда е нова 😉 та до тук с драмата поне за сега !