BMW M3 - За първи път с V6

Започната от ForeverFord, 04 Май 2012 11:54:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Как си представяте новия BMW M3? Ето как си представят спортния седан момчетата от WildSpeed.

Най-новите графики демонстрират дизайн, който обединява в едно стила на новия 3-Series, както и характерни елементи от последните версии на М5 и М6. Говори се, че от BMW работят по битурбо V6 двигател за задвижването на спортиста. Досега същият модел залагаше на редови шестцилиндров агрегат. Новият двигател ще има обем от 3 литра, мощност от 429 к.с. и въртящ момент от 548 Нм. 

Съответно гамата на М3 ще извлече ,,дивиденти" от редица новости. И докато седанът ще носи името М3, то е почти сигурно, че купето и кабриолетът, базирани на седана М3, ще носят обозначението М4.

Очаквайте премиерата на седана М3 по-късно тази година, преди да се появи в шоурумовете към края на годината.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ForeverFord

Всички марки  си пускат някакви спортни версии,а форд какво прави...............  (hammer)

Pyrhel

Виждал ли си баничарка БМВ? Не! Бусче? Миниван? Не, не не! С тях можем да се гордеем! (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mitakinen

За ван не си прав защото в момента му се провеждат тестове и има доста шпионски снимки - BMW 1 GT - 2014

Pyrhel

Остана да се фукаме с баничарките :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 04 Май 2012 12:47:54
Остана да се фукаме с баничарките :))
Бусчетата и камионетките къде ги забравяме? Че и камиони Форд (Cargo) има :) а BMW - кога?  (rofl)

ForeverFord

Прави сте,но аз имах преднид спортни версии,освен едно ST друго нямаме.Вярно че новота ST е много готино,но много ми се иска е RS-ка да видим.

mitakinen

Пък и нали ще има нов глобален Мустанг, него къде го забравяш

Alexi

BMW отдавна не са това което бяха .. да посегнат на редовия шестак ,и то в иконата М3 - подигравка с феновете .. както и 3-цилиндровия мотор който замислят .. ми то като ще са 3 цилиндъра що да не е Фокус закво ми е това БМВ 315д за 3 пъти повече пари ? под капака едно и също ..

deshi

Хмммм Алекси написал си точно това което и аз  щях да напиша ...всичко е 100% така... само че като говорим за  3 цилиндъра... нито бмв ще си кушя такова нито фокус ...   нещо много ми хареса Toyota GT 86 ...изглежда да  е доста истинска
Грозен си кат` OHC  .....

hotblooded

Цитат на: Alexi в 04 Май 2012 21:28:30
BMW отдавна не са това което бяха .. да посегнат на редовия шестак ,и то в иконата М3 - подигравка с феновете .. както и 3-цилиндровия мотор който замислят .. ми то като ще са 3 цилиндъра що да не е Фокус закво ми е това БМВ 315д за 3 пъти повече пари ? под капака едно и също ..
Алекси, а на всичкото отгоре следващата 1ца ще е с предно предаване!  (puke)

ForeverFord

Цитат на: mitakinen в 04 Май 2012 21:16:15
Пък и нали ще има нов глобален Мустанг, него къде го забравяш
Да,мустанга го бях забравил,което наистина си е + за Форд,