Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ангел69

sstambii

Здравейте.Трябва ми код за Сони сериен номер М014442.Багодаря.

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

sstambii

SANATA

Модел 5000 NE
Сет.номер М075915
Моля за кода

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

SANATA

Stefan.angelov777

Здравейте! Моля да ми помогнете. Трябва ми код за 6000cd rds E.O.N. ето и серийния номер. М063504. Благодаря предварително.

Ozzie

Stefan.angelov777

Колега въведох кода 0073, подейства но веднага след секунда ме върна пак и ми иска код отново.  Моля отново

Ozzie

Кода е този. Няма друг.
Натисна ли бутон 5 на радиото, след като въведе последната цифра?

Stefan.angelov777

Да, натиснах 5, след като въведох кода. Пуска радиото за секунда и след това пак ми иска код, и от долу пише 1. Това 1 май е колко пъти пробваме кода. Не става колкото и пъти да въведа кода.

Ozzie

sorry
повече от това не мога да помогна
https://radiounlocker.com/?model=ford

Ако изписва Lock / Locked 13, търси сервиз или Мото- Пфое.

P.S. По принцип, имаш право на 10 опита, преди да се стигне до Lock 13.

P.S.P.S.
Първата нула се набира с #1
Втората нула с #2
Седмицата с #3
Тройката с #4
след което натискаш #5
Предполагам, че по този начин въвеждаш кода?

Stefan.angelov777

Да, точно така въведох кода. Благодаря много за цялата информация! Бяхте доста полезен, ще дам CD-то да го разкодират.

Паскал

Здравейте  моя сериен номер  е  M046761
Може ли и за мен код Благодаря 

Ozzie

isko

Здравейте на всички, да помоля за един код за радио със сериен номер : M130175
Благодаря предварително !

nikola_ss

Колеги, здравейте
Акумулатора ми бе откачен и сега cd-to ми иска код. След, като въведох грешен код няколко пъти започна да се активира таймер от 30 мин до следващото въвеждане на код. CD-to е на форд фокус сериен номер M460137. Оригиналния код 2686 ако това ще помогне с нещо.
Предварително благодаря за отеленото време.

Ozzie

Цитат на: nikola_ss в 15 Юни 2019 19:47:07...сериен номер M460137. Оригиналния код 2686 ...
'ми това ти е кода - 2686
Можеш да го провериш и сам -> https://radiounlocker.com/?model=ford

В твоя случай лечението е друго, след като няколко пъти си го въвел неправилно, но не съм сигурен как се процедира.
Пробвай да разкачиш захранването за поне 30 мин. и после пак да вкараш кода, като внимаваш този път като го въвеждаш.

nikola_ss

Колеги,
Сърдечно благодаря за помоща! Кодът си е същият 2686, но се наложи да направя един "ресет" на акумулатора както ме посъветвахте-явно cd-to се беше бъгнало.

Бейсим

Здравейте, радиото ми не иска да тръгва
Сериен номер: M555119

Ozzie

Бейсим

Ozzie

Това извежда unlocker-a. Пробван е от достатъчно колеги и гаранция, че работи коректно.
https://radiounlocker.com/?model=ford

Освен да си объркал нещо в серийния номер или в начина на въвеждане?

sstambii

Ozzie

sstambii

Viladeni

Здравейте радиото ми е 5000  RDS EON, сериен номер М229794.  Ако можете да ми помогнете с код за него.

bogege

Борислав Апостолов

Здравейте

Може ли и аз да попитам за код,
Blaupunkt 453116246
No 09 115 095
Type: CAR 2003 (F)
UN5
7 649 200 321
gm020338451605

Благодаря предварително и хубав ден на всички.