Ford - Max 2.0cdti

Започната от DechkoCh, 07 Юли 2016 10:19:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DechkoCh

Здравейте ,
Нов съм във форума и тъй като ми предстои  покупка на конкретната кола (S-Max 2.0cdti-140 к.с. 2007-2008г.)
Исках да задам няколко въпроса :
-Как може да се разпознае нивото на оборудване (чисто визуално) ?
-За какво трябва да се внимава (кои са скъпите неща по колата така да се каже)  ? 
-Нормално ли е  олющването по интериора - дръжки на врати , бутони на таблото (сивите елементи имитиращи хром ) питам понеже голяма част от автомобилите които гледах имаха този проблем (леко подуване и олющване на боята )

Благодаря предварително !
Извинявам се ако съм дублирал някоя тема !

Dmitarcho

1. Нивото на оборудване не можеш да го познаеш. Ако има емблема "Ghia" на задната врата....значи е много вероятно да имаш подготовка за почти всички екстри за модела /окабеляване/. Една Джия може да има едни екстри...друга кола /също Джия/ да има други екстри. Зависи първият собственик как е поръчал колата от завода.
2. Скъпите неща са като при всички дизели - дюзи, помпа, съединител.
3. Слабост е на Форд, да се лющят бутоните по касетовофи/управление на климатици и се. Но не е задължително при всички бройки. Ако собствени е бил мундар...ще е надрана цялата от вътре ;)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

Eastbourne

Познавам няколко хора, които са си залепили емблема ghia на фордовете, така че това не е гаранция.
Относно лющенето - другия вариант е колата да е на много километри. Не вярвай на дизелови автомобили с 130-150 хил. километра

DechkoCh

Благодаря  за бързите отговори !

DechkoCh

Здравейте , търсенето на  "запазен" дизелов S max  се оказа  доста трудна задача :)
в момента гледам една обява  , но автомобила е с бензинов двигател -  http://balansltd.cars.bg/c1700161 - исках да попитам (понеже се ръководих от разхода) , колко всъщност е разхода на бензиновия двигател ? Виждам, че каталожно го дават 8.1 л./100 км комбинирано , но ми се искаше да чуя и някой с преки впечатления :)
Благодаря предварително !