Текстилни вериги

Започната от Vladi, 05 Януари 2016 21:42:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vladi

Здравейте,

Никога не съм ползвал железни вериги, а ми се иска да имам някакви в колата като ходим нагоре-надолу с приятелката ми. Гледах клипове, трудно се слагат, тежат, дрънкулят в багажника и гледайки клиповете попаднах на текстилни като все едно чорапи се обуват.

Някой ползвал ли е такива вериги (ако могат да се нарекат вериги изобщо) и има ли полза от тях. Иска ми се да чуя реални отзиви, по клиповете няма нито един, който да ги плюе. Как по реклама ще кажат нещо лошо, разбира се...

Pyrhel

Щях да пускам и аз такава тема, но съм забравил. Интересно ми е да науча и аз реални отзиви, по клиповете наистина казват, че вършат доста работа.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Аз взех такива ментаци на Ауто практик мисля, че бяха за 20 ина лв. намалени.(истинските са от 120 нагоре). И тези не съм ги пробвал( имах метални на другите коли, но само ми тежаха, не се е налагало да ги ползвам, дали заради хубавите зимни гуми които винаги слагам , не знам). В опел форума тези моите ги оплюха и отрекоха отвсякъде. Взех ги с идеята, че за 1-2 пъти ако ми се наложи ще свършат работа. Поне не заемат място и са леки...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.