От коя бензиностанция да зареждам?

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 11:59:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivchotr

И аз така навремето не исках да чуя за Форд, пък ей ме на - таман 2 са в семейството :D


F Focus

#481
Цитат на: Ozzie в 05 Април 2024 19:53:23'що бе, к'во лошо ти е направил човека с мустаците?  :))

Всъщност нищо лошо не ми е направил-щото някак не съм му се доверил! ^-^
Инак съм писал, че не му отричам знаенето и моженето, и ако лично той (а, не друг от екипа му-сега ти се сето кой? ^-^ ) се захване да направи нещо наистина съвестно, като за себе си, както се казва ще го направи един път!
Дано и тук не започне да се именува, като Клубен майстор, какъвто се води в другият форум, който работи за него, че явно го е хванала звездната болест! >:(
Като го видиш, и ако се сетиш му прати поздрави от мен с добри чувства-винаги ще уважавам постигналите люде в някаква сфера, макар и да са "криви" , като характер, така да се каже, ама подобно надменно отношение, като неговото и демонстрация на самочувствие  не ме кефи-това е !
Познавам наистина много добри специалисти в автомобилната поддръжка, които нямат нищичко общо с поведението на Митака за когото говорим. В другият форум Ялта му беше най-големият поддръжник-в този си ти...А, що не споменаваш нищичко за гафовете му, а...?!?!?! Или аз да се потретя?

П.С. Надявам се да се е попременил към по-добро (надали), като поведение-ако ме разбираш, щото все пак не е Бог и дори полу-Бог не е, и никога няма да бъде! Тук, представи си има хора, които са съгласни с мен-ако искат да ме подкрепят с мненията си.

Ozzie

Цитат на: F Focus в 07 Април 2024 18:44:58в този си ти...
Не знам 'що си останал с такова впечатление, но грешиш. Освен това ми е твърде далеч, за да съм ползвал услугите му, за да имам някакво впечатление от работата му. Апропо, моето мнение за него съвпада до голяма степен с твоето.  (beer)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Жоро Петков

На Круиз 1 път сипах от този, който е на бул. Асен Йорданов - беше преди 4-5г имаше 1 много студена зима с температури до -20 градуса. Фокуса ми щеше да изгасне на 1вия светофар. Чисто нов на под 1г беше.
С Круиз-а на Чепеларе сипвам поне 10 пъти в годината на мотора - 2020г БМВ никога не съм имал проблем.
Продължавам да си сипвам когато и където мога на Круиз и до сега само 1 проблем съм имал.
Може и 2мата да сме уцелили като са уволнили някой служител и той се е изпикал в резервоара на колонката  (rofl)

ivchotr

Този ще трябва да е пил кореселин преди това :D 

saggy

Аз повече от чепеларско бензин няма да сипя и да си разваля почивката. :) На нормалните бензиностанции в Смолян ще сипвам като съм по този край. Ама нямаш гаранция за нищо вече, та каквото стане.
Онзи ден сипах от Круиз на бул. Асен Йорданов и засега всичко е точно. Но сякаш на Еко най-читав ми се струва бензинът.

ivchotr

Винаги, когато минавам през Смолян, сипвам газ или бензин на бензиностанцията на "Газпром", в посока "Пампорово". Никога не съм имал проблеми с тяхно гориво. Когато минавам през Бургас, пак зареждам на "Газпром", защото ми е по път. "Еко" ми идва встрани. Е, ако имаше "Еко" в Смолян, щях да зареждам там. С "Еко" в Русе също нямам проблеми. Както и на други места.

perun

В Бургас винаги зареждам на ,,Инс Петрол". Малка, уютна, много чисто, любезен персонал и много добри цени.Никога не съм имал проблеми с горивото.А и отсреща правят страхотни "Странджанки"...

saggy


ivchotr

Тук отдавна ги знаем тези номера :D