Отваряне/ Затваряне на прозорците с ключа

Започната от stoyan.peev, 19 Май 2012 00:03:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stoyan.peev

Здравейте, интересувам се как може да бъде настроена функцията, за сваляне и вдигане на прозорците чрез задържане на бутоните на дистанционното?

Прерових всякакви упътвания и форуми но не можах да намеря информация за въпросното обучаване. Всяка информация би била полезна, така че благодаря предварително :)

Alexi

а бутоните за стъклата 2-позиционни ли са ?

stoyan.peev

Не, не са, Олег вече ги провери и ми каза, че няма как да стане. Темата може да бъде изтрита.

hotblooded

A Мондео Мк3 - как става номера? бутоните ми са с две позиции

Vasilev

"Всеки един от прозорците (или 2 или 4) трябва да мине през "обучение", за да заработи както преди. Как става то:
Сваля се прозореца додолу.
Вдига се догоре и след като се вдигне не се пуска бутона, а се задържа за 2-3 секунди.
Отпуска се бутона
Натиска се вдигането и се задържа отново за 2-3 секунди

Тази процедура се изпълнява за всеки един от прозорците с функция one-touch."

hotblooded

Това го направих и се затварят с one touch, ама като заключвам - не се затварят :(

Vasilev

Доколкото знам при заключване трябва да се задържи бутона, но ако и така не става, не знам от какво може да е.

Marlboro

При мен си работи, след обучение. Задържам бутона за отключване, слизат, задържам бутона за заключване и се качват.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Pyrhel

Цитат на: Vasilev в 19 Май 2012 19:00:15
"Всеки един от прозорците (или 2 или 4) трябва да мине през "обучение", за да заработи както преди. Как става то:
Сваля се прозореца додолу.
Вдига се догоре и след като се вдигне не се пуска бутона, а се задържа за 2-3 секунди.
Отпуска се бутона
Натиска се вдигането и се задържа отново за 2-3 секунди

Тази процедура се изпълнява за всеки един от прозорците с функция one-touch."
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

GOSPODIN

При обучението отварянето на прозорците става от ключа на всеки прозорец, но затварянето и задържането за ПОВЕЧЕ от 5 секунди става САМО от бутоните на шофьорската врата.

momo76

Цитат на: GOSPODIN в 23 Май 2012 08:53:06
При обучението отварянето на прозорците става от ключа на всеки прозорец, но затварянето и задържането за ПОВЕЧЕ от 5 секунди става САМО от бутоните на шофьорската врата.
Май не е точно така. При мен обучението става или от бутона на самата врата или от бутона на шофьорската - няма значение от къде. Свалянето винаги си работи, него няма кво да го учим. За вдигането не е необходимо да свалим прозореца до долу, сваляме си го до някъде и почва дигане за обучение както е описано.

Marian.marinov

Момчета при мен не се получава всички Фокуси ли я имат тази екстра пробвах и обучение но нищо не става

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Marian.marinov

Само на лявото стъкло за смъкване е на две позиции

Ина Тодорова

И аз имам един проблем при обучение на прозорците се обучават само да се вдигат но не и да се смъкнат. Имам двойно и на четирите.

Dmitarcho

Фокусите са така. Нали ти обясних преди време :) Като ти показвах, че го имаш това :D За да се смъкват прозорците, трябва да се смени комфорт модула /даже не съм сигурен, че има такъв за Фокус, който да смъква прозорците/ ;)
Ръца Пръца

Marian.marinov

Цитат на: TourneoRS в 10 Ноември 2014 20:34:21

моите като не са всичките на две позиции нямам ли комфорт модул