Въпрос за Ксенон

Започната от tubleron, 03 Август 2017 08:56:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tubleron

Здравейте,от няколко месеца съм с ксенон,но от скоро забелязах,че едната крушка си свети нормално а другата синее.Въпроса ми е в крушката ли е проблема или в баласта? Кое да сменя според вас?

Alexi

крушката е износена

tubleron

А някакъв съвет какви крушки да взема? Някой казват,че дали скъпи или евтини...всички били еднакви Китайски боклуци и затова да взимам евтини. Други ми казват по-скъпичките... След като цялата Ксенон систем съм я взел за 30лв. има ли значение каква крушка ще взема .

nuHaKoJIaga

И моята ксенон система е за 30 лева, пробвал съм различни крушки и в крайна сметка реших да взема малко по-скъпи. Osram Night Breaker D2S (4350K) сложих и все едно не съм имал фарове преди това. Значително по-силна светлина и по-дълъг лъч, но предполагам, че както халогенните Night Breaker-и, така и тези ще са с по-къс живот.

tubleron

Благодаря ти! А за колко ги взе ?

nuHaKoJIaga

Бяха намалени на 186 лв. за черния петък в Емаг, в момента там са 240, но вероятно ги има и доста по-евтино някъде.

Все пак има значение с какъв цокъл са ти крушките де, защото преди да си сменя фаровете бях с H7 на стандартните фейслифтови фарове, а сега на тези фарове съм с ксенонския D2S, та Осрама май го няма за H7 като ксенон например.

tubleron

Аз сега съм с лупи и Н1 крушки, ама 180 лв хич не ми се дават.. Мисля да взема едни за 60лв и каквито-такива. Поне да светят еднакво,че сега едната бяло, другата синьо..