Проблеми с бушони на таблото

Започната от vin7, 09 Юли 2017 10:22:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vin7

Здравейте колеги, имам странен въпрос но ми изглежда доста странна ситуацията в която съм. Онзи ден си видях бушоните на форд ка и установих че два липсват на единият липсваш както виждате от приложената снимка е с една клема, другият е без такива, та проверих липсвашите гнезда са за бушоните за охлаждането - тоест коолинг фън или - перката на кратко и другият е за айрбеците. Ходих скоро на сервиз разбрахмесе за цената на ремонта което беше за друго нещо и след това ми поискаха доста повече, аз изразих възмущение и след час отидох да си взема колата. Та от тогава малко слет това започна и да прегрява, та тези бушони случайно открих че липсват ... възможно ли е това прегряване да е от липсващият бушон на перката

vin7

колеги никой ли не разбира  от електрическа  инсталация по колите.....   ???

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

vin7

не намирам извадени кабели отзад, нито отрязани или скъсани , няма и клеми .... :-[

Pyrhel

А перката върти ли изобщо сега в жегите?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivony4

Вероятно са просто празни технологични отвори. Щом няма изводи/клеми там значи просто може да си седят празни и не се слага нищо. На таблото фиестата има 5, 6, че май и повече такива, празни места.
Виж там където има бушони, да не е изгорял някой.
Провери ли включва ли перката?

vin7

Да, върти, включва се на 97, 98 градуса 

ivony4

Нищо му няма на таблото, според мен.
На термостат ми прилича на мен проблема със загряването.   

vin7

Главният мъркуч на термостати е топъл , защо смяташ, че му няма нищо на таблото..... Дано да е така разбира се.