Въпроси относно покупката на Fiesta

Започната от moonclub, 09 Юни 2017 11:11:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moonclub

Привет, реших, че ще заменям стария Фокус с горе-долу толкова стара фиеста. Ето накратко това, на което съм се спрял:

Fiesta MK6, 70 КС (горе-долу), 2004г.
Въпроси - доколко реално е да се сложи на газ и каква е нормалната цена на тази кола, ако няма сериозни проблеми.
И още един въпрос - каква цена да търся на Фокус МК1 2001г. с поне една дюза за замяна (1.8 TDCI, за момента работи) ако искам да се отърва от него в рамките на един месец (по възможност да съчетая ходенето в KAT и данъчното).

Благодаря предварително за отговорите.

opex

За последния месец и половина всеки ден съм прекарвал мобиле и карс. По няколко пъти, всеки ден.
За мен кола на ~16 години без никакви екстри не може да струва над 2к. Но повтарям за мен.
Специално за фокусите какво се търси: подгрев на предно стъкло, борд компютър, подгрев на седалки, ESP, ел. стъкла и отзад, ел. огледала, темпомат (много редки).
Повечето са само с ел.стъкла отпред и им искат по 2-2500. Та дори не са и фейслифт.

За мен това е, както казва Marcus Burnett в Bad Boys: "You damn right it's limited. No cup holder, no back seat. Just a shiny dick with two chairs in it. I guess we the balls just draggin' the fuck along." за Carrera 964. Може би за това държат цена (rofl) Но за това си и стоят обявите с месеци, като недвижимо имущество.
Тоест, казвайки че искаш бързо да се оттървеш, може би е добре да се съобразиш с горното. :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

moonclub

Има си почти всичко фокусът, единствено едното задно стъкло спря да се спуска преди месец.

Фиестата, която съм си харесал има единствено климатик, предлагат ми я за около 4000. Има голяма вероятност да е на реални километри.

Bivola

Ето ти една Фиеста. За тия пари определено бих отишъл да я разгледам. Нищо не губиш според мен.

opex

Публикуван ли е Фокуса в мобиле или карс?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique