Fiesta 2002 - тракане на климатик и лампи на ABS

Започната от koceto93, 06 Юни 2017 13:18:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koceto93

Здравейте!В последните няколко дни имам 2 проблема със фиестата .Не знам каква може да е причината,но първо когато включа климатика има едно притракване от дясно,като тракането не е постоянно ,а е при ниски слорости и то когато примерно натисна и  газта.При изключен климатик тракането го няма.Другия проблем е че от време на време решават да се включат лампите за ABS и ръчната и светят постоянно,като продължава дори и когато колата вече е загряла.По някое време просто решават да спрат да светят и може да не светнат отново няколко седмици.Някакви идеи?

Симеон

На мен са ми мигали така лапми при намаляла спирачна течност.

koceto93

Спирачната течност я проверих,на макс е.Съмнява ме ,че може би са накладки ,но не ми е останало време да отида при майстор.

V.Buzev

Цитат на: koceto93 в 06 Юни 2017 23:47:10
Спирачната течност я проверих,на макс е.Съмнява ме ,че може би са накладки ,но не ми е останало време да отида при майстор.

Може и някое кабелче към датчик да ти се е бава и за това да светка. На диагностика би трябвало да си каже кое е!

koceto93

Ще се ходи на майстор,така или иначе климатика отказа вече да духа студено,освен ако не карам със скорост над 60 км./ч.  :-[ (rofl)