предни амортисьори за Focus/C-Max 2007 1.6 дизел 90 к.с.

Започната от georgif, 05 Юни 2017 20:07:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

georgif

Здравейте!
Имам следните въпрос:
Предният десен амортисьор ми е изпуснал. Възможно ли е да е станало при промяната в настроиката за управление от комфорт на спорт или обратното? Възможно ли е да се оправи с промени в компютъра и ако не препоръчайте ми хубави амортисьори. Форд какви слагат заводски?

bgstan

Какво точно управлява смяната на настройките от спорт на конфорт или стандарт??? Много ми е странно аз не усещам никаква разлика.

yumyum

Тези настройки са само за кормилната рейка- спорт е най тегаво въртене на волана и съответно комфорта е най лесно,нямат нищо общо с настройки на окачване,авт.скоростна кутия и т.н. Това е само ако е от борд компютъра на таблото.Ако има отделен бутон Спорт на инструменталния клъстер като на някои други коли по-висок клас ,там вече по запознати да се изкажат.Аз такава функция на Форд не съм виждал на тези старички модели и се съмнявам че има (с изключение на st моделите-там сигурно си има)

V.Buzev

С обикновени амортисьори си, не си с регулируеми на твърдост. Газови са и започват от около 120 лв. за бройка що-годе читави!

georgif

Разбрах! Благодаря много за отговорите!

Симеон

120лв броя е доста пара. Някой познат намери с отстъпка и ще смъкнеш едни 20-30% от цената им.

V.Buzev

Цитат на: Симеон в 06 Юни 2017 23:15:52
120лв броя е доста пара. Някой познат намери с отстъпка и ще смъкнеш едни 20-30% от цената им.

Да това е цена без отстъпка. С отстъпка цените са поне с 30 лв. надолу!

Eastbourne

Само амортисьори ли? А прахоуловител (прахозащитен комплект)
Евентуално пружини или тампон на макферсъна ?

ekstremniat

Мога да помогна ако желаш с отстъпка в техко.Предни като гледах преди няколко месеца за моят фокус бях около 103 лева за брой на Каяба.

yumyum

Каяба са добри.Също така послушай колегата Eastbourne и не прави мойта грешка само амортите да смениш че двойна работа става.