Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mitakinen

moni74

Цитат на: Bobi в 22 Септември 2013 09:18:40
Обясни му честно, че не си допрочел и не си гледал. Не вярвам да направи проблем, но доставката ще си такова мамата... Това тежи. Той си го е писал, че може да го прати, но доставката ще е солена, заради теглото.

Hello, I will weigh them and find cost out, we will try sort something out.
Lee

Тоест ще ги претегли и ще измислим нещо, това ли ми пише :)

----------------------------

mike28

Bobi

Мисля, че трябва да се приготвиш за около 30-40 лв до УК адрес и още толкова до БГ.

moni74

50лв дисковете + накладките, 40лв транспорт UK, 40лв габко, 20-30лв еконт - то ще излезе за колкото мога да ги взема оттук с отстъпките :)

Alexi

най добре е да ти заформи един DHL до БГ .. ще е 25 паунда

QA

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

mitakinen

Bobi

Оригинален EGR за 1.6 TDCi на много добра цена. Предполагам за 100 паунда ще я даде. В МП искат само 830 лв.

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-Ford-focus-1-6-tdci-egr-valve-/161112219731?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2583096053

moni74

ЦитатHi Cost to Bulgaria are very expensive... £90.00, I am in GU3 - GU4 Next Tuesday 1st October, I will arrange drop off for an extra £10 IF WE can meet around 1100- 12.00 if any good??

Lee

За да не объркам нещо, това как го разбирате? Освен че 90 лири е доставката директно до БГ, останалото? Дайте варианти за куриери в UK.

Alexander

http://www.paisleyfreight.com/ Използвал съм ги 2 пъти и не съм имал проблем. Работят доста ефтино за вътрешен в UK.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

pAbLo

Цитат на: moni74 в 24 Септември 2013 09:37:49
За да не объркам нещо, това как го разбирате? Освен че 90 лири е доставката директно до БГ, останалото? Дайте варианти за куриери в UK.
Gearbox* (Not exceeding 40kg)    £30.00    
Тези които е посочил колегата взимат толкова до Габ.ко.
Иначе той ти казва,че ще е в района на GU3 - GU4,което е офиса на Габ.ко и за 10 паунда може да ти ги достави.
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

moni74

Аз предположих, че може да ги закара до офиса на Габко за 10 лири допълнително, ама не бях сигурен. Ако е така, мен ме устройва :)

pAbLo

Цитат на: moni74 в 24 Септември 2013 11:30:24
Аз предположих, че може да ги закара до офиса на Габко за 10 лири допълнително, ама не бях сигурен. Ако е така, мен ме устройва :)
МАЙ не точно - IF WE can meet around 1100- 12.00 if any good?
Иска да се срещнете всякъш.
Ако се опиташ да му обясниш,че това е куриерска фирма ала бала...
Не знам и аз каква му е идеята точно ::)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

supertorr

Предложи му 20 лири и да ти го остави в офиса на габко или да анулирате сделката- може да се навие.

moni74

ЦитатDear moni74soz,
Yes I can drop off at gu1 around 11 - 12 ish Tuesday, let me have your phone number, are you paying cash??

Доколкото разбирам, предлага да ми ги закара на адреса, нали? За 10 лири въобще няма да споря, но ще платя през пейпал, след това може ли да ме прецака нещо?

Alexander

Ако платиш през PayPal, не може да те прецака. Очевидно не си на ти с английския, ако има някой около теб който го говори, му се обадете най-добре и се разберете за да стане всичко ок :) Иначе да, това което си разбрал ти казава :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

moni74

Английския го знам дотолкова, че да си поискам хляб и вода :) Тоест сам съм го учил - от филми и компютри :) Което не ми пречи да се разбирам на място с всеки турист. Но при този искам да съм сигурен, за да не стане гаф, затова питам тук.

hotblooded

Каза че може да се измъкне между 11 и 12ч във вторник и да намине наоколо (предполагам някъде около адреса който си му дал), и пита също дали плащаш в брой.
Поне аз така го разбирам... (нямам претенции че владя кой знае колко английския)

moni74

Vanko

moni74

Bobi

Ако някой с Фиеста Мк6 не вземе тези щори, следващата тема "Откъде да си взема щори?" ще отиде в коша без предупреждение, а този, който е пуснал темата ще е с ранг "Идиот на месеца" за 1 година...  ;D

http://www.ebay.co.uk/itm/181218478325?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

ffmk1l

Цитат на: Bobi в 26 Септември 2013 15:39:57
Ако някой с Фиеста Мк6 не вземе тези щори, следващата тема "Откъде да си взема щори?" ще отиде в коша без предупреждение, а този, който е пуснал темата ще е с ранг "Идиот на месеца" за 1 година...  ;D

http://www.ebay.co.uk/itm/181218478325?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Намери на такава цена и за стария Фокус, де!  ^-^
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Dundee

moni74

Bobi

По-горе имах предвид, ако някой с Фиеста Мк6 пусне тема, не целия форум. :D