Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Колата я познавам по снимките с пясъка. В интерес на истината - не е била постоянно по обявите - появява се за 3ти път... Явно човека не е на зор, щом и тогава не ми се обади...  Не е задължително да иска да се отърве от нея на всяка цена :)

moni74

:) Ако се продава от 2г, значи нещо куца... Извода всеки да си го прави сам, за мен или продавача не иска да я продаде, или и е искал много пари, или колата не става за чеп.

----------------------------

Alexi

естествено че цената е висока .. 8к ,при условие ,че има мондеота 2006-7г за 5к :) за това и не се продава ..

Pyrhel

Не знам кой за колко пари си е купил 2.2 мондеото, но като съдя по себе си, за 8 няма да дам моето, а ще предпочета да го подаря на баща ми да ходи по магазините всеки ден с различна кола (както прави и в момента)... Просто под 8к ако е безпогрешно поддържано и без забележки е смешно. Същото беше и с оная фиеста, дето е в дневника. Продавах я 7 месеца, но не съм от хората, дето ще правят подаръци. Инжектори, ГНП (тука следват тръбите за високо налягане), филтър, съединител, маховик... В МП цената гони 10к на тия неща. Не е кат' да не съм им виждал проформите за моята... След тия ремонти следва един много сериозен пробег... А че са го излъгали - факт (angry)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

whaaazp

amplified

O...  тва е доста стара информация ... :/

whaaazp

Цитат на: amplified в 20 Февруари 2013 11:39:29
O...  тва е доста стара информация ... :/

Е не ме държите в течение явно  :-\

amplified

Аз съм се возил в тоя автомобил и честно казано... беше си disaster waiting to happen.

Bobi

Alexi

Цитат на: whaaazp в 20 Февруари 2013 11:38:44
На бялото ST реплика му се е случило нещо... :'( дано хората са добре
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11356898216500918&f1=details&slink=25ma3e
СТ пакета не се продавал :)) тоя ще ме умори от смях 2 минути съм се смял :)) то кола не останало СТ пакета не се продавал :)) ако все пак се продава може да купя парче от потрошената предна броня :))

Bobi

Пичът е забавен. Продава нормални брони от Фокус Мк2 за по 300 лв, секънд хенд...и то, които са на колата още. Хванал е цаката младежът. Евентуално, ако излезе купувач, ще закърпи разбития СТ пакет и ще му излезе без пари. Аман от търговци, значи  :))

hotblooded

[quote ]
ST пакетът, джантите, генерацията и спирачките не се продават. Автомобилът се намира в Стара Загора но части могат да бъдат транспортирни до София. Пращам и по куриер. / Дюзите, блока и главата са продадени
[/quote]
Бухахахаххахахахаххахахахах, ми то какво остана бе, пич.....

Bobi

martin_krastev

Предни дискове и накладки  1,4-1,6-1,8 бензин  и 1,6 Дизел FOCUS MK2+MK3 1734696+1753844. В Мото-Пфое комплектът излиза 500 лв

http://www.ebay.co.uk/itm/310597202193?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2648

Bobi

33,460 лв струва новата Фиеста 1.6 Ti-VCT.... Дооообрееее!  (nut)

Чакаме Мондео 5 за 85к.... Тия са болни...

http://www.cars.bg/u986589

Alexander

За модел който е излезнал преди 1 седмица е нормално, плюс това е автомат и има прилични екстри!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

За мен не е нормално Фиеста 1.6 Тдци да струва 40 к! Тогава колко ще струва един Фокус? Ами Мондео? 100 к? Ай сиктир! Тия се помислиха за Премиум марка... Още повече се убеждавам, че това ще е последният Форд, който ще карам.

Alexander

33к са + това защо изобщо не отчитате факта, че е супер нов модел! Това е като да идеш да си купиш дънки точно когато излезе колекцията, естествено че ще са 100 лева, но ако идеш да си ги вземеш по-късно ще са 70.

Да пробваме да сравним - VW Polo при положение че това е СТАР модел и няма някой от екстрите на Fiesta-та
Opel Corsa а тази дори не е автоматик!
Знам че винаги опонирам, ама не сте прави да правите такива генерални заключения без да се сравнят нещата!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

Alexander

Това е фейс от 2013, което си е нов модел!

by hotblooded

mitakinen

Сашо е прав - това е новия модел и тази е шоурумска кола - натъпката със всички екстри. Цената на базовата няма да е по-различна от стария модел. Някъде бях чел, че новото Мондео няма да се различава по цени от стария - но нищо чудно пре нас Мототехника да пусне по-високи цени - все пак жизнение ни стандарт е много висок

Alexi

не е така .. то ако с едни нови фарове ставаше нов модел .. модела си е един и същ ,мк7,това е фейслифт  ..

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 23 Февруари 2013 00:09:26
все пак жизнение ни стандарт е много висок
При нас бунаците са повече....

К.Методиев

Цитат на: BIGFORDFAN в 23 Февруари 2013 22:43:09
Garmin- че

Марто цената на 50-ката е добра, за момента нуви 50 и 40 са може би най-добрите в ценовия си клас като за мен единственото предимство на гармина е работата с офроуд бг карти, иначе съм си много доволен от иго примо. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Bobi

moni74

----------------------------