Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Искаш ли да се хванем на бас, че това Ауди, ако го купиш, ще ти излезе 10 к лв? Загубилият плаща, а колата остава за позналия?   Mайтапя се  :))

G_o_c_e_v

То на мене ми е пределно ясно, че му има нещо, даже мисля че може да е нещо по автомата...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Marlboro

Тази обява си е явно сбъркана, и автомата да му е заминал и двигателя и кофа с катран да е изтървал в салона, пак за части ще си смъкне доста над 2 бона.
(Ако нема рима, удари ма.) :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Един познат така се подведе и буса вместо с мотор дойде с един голям камък на негово място  :)) . Това е действителен случай лошото е че този който я прибира си я качва да платформата( с лебетката ) и го докара до България :)). Та и тази кола е някакъв подобен случай.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

moni74

Тя колата е в Бургас, така че при желание може да се провери

----------------------------

hotblooded

Цитат на: Bobi в 28 Ноември 2012 21:24:08
Искаш ли да се хванем на бас, че това Ауди, ако го купиш, ще ти излезе 10 к лв? Загубилият плаща, а колата остава за позналия?   Mайтапя се  :))
Може и да не излезе 10 бона, но може да се окаже че ще го караш с пълномощно и ще е добре да не излизаш в чужбина с него.

mitakinen

Alexi

тоя пич е от другия форум ,ако не се лъжа работи/или е работил в МР .. фокуса му е хубав но е само 1.6д с тия ауспуси има да бере срам по светофарите   (omg)

Pyrhel

Тъй, тъй, той даде връзката към МП и контактът с Бела преди основаването на клуба :)
http://fordbg.com/forum/index.php?topic=450.0
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tha22don

Mondeo MK3 cruise control pedal sensors and steering wheel switches

Нямам си и на идея какво още му трябва, но поне бутончетата и сензорите са тук :)

hotblooded

Цитат на: tha22don в 29 Ноември 2012 22:09:26
Mondeo MK3 cruise control pedal sensors and steering wheel switches

Нямам си и на идея какво още му трябва, но поне бутончетата и сензорите са тук :)
Друго не му трябва, ако си има кабелите, до волана и педалите. Ама бутончетата е малко кофти да режеш капачката на еърбега.

Dundee

Нов сайт на Paynes of Hinckley извън eBay.co.uk. Или поне за мен е нов. Безплатна доставка за първата порачка на новорегистрирани преди 21 декември 2012.

@Боби Цитирай, даже може да преместиш че аз не се сетих за другата тема. На пръв бърз поглед в сайта ми се стори че част от цените не са съвсем евтини в сравнение е eBay-ските и излиза че ще има малко разминаване със заглавието  :-*

Bobi

Аз не го знаех, мерси! Ще цитирам мнението ти и в темата за магазините за Форд части, че ще потъне тук.

road runner

moni74

Този часовник на сив фон дали ще стои по-добре от черния? Или просто ще се слее...

----------------------------

Alexi

сивия е преди фейса ,черния след фейса

hotblooded

tha22don

Bobi

Alexi

какво и е новото на 135к .. изтървал е една 0 в описанието ,виж снимката на километража .. безплатен обяд няма :))

Bobi

А, това не го бях видял :D. Браво, Алекси! Наблюдателен си :)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

tha22don

tha22don

Айде още един чифт Ford Fokus MK2 Rear LED Lights , ако някой изпусне горните :)
Тези даже според опаковката са ULTRA-нещо си...по спомен в английските форуми ги хвалеха за LED светлини ;)
Наслука

Bobi

Пичове, Гъбкото са пуснали услуга и за Германия. Нападайтеееееееееееееееееееее!

ForeverFord

MOndeo xenon Супер изгодно,ако се вземат на близка цена
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)