Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Искаш ли да се хванем на бас, че това Ауди, ако го купиш, ще ти излезе 10 к лв? Загубилият плаща, а колата остава за позналия?   Mайтапя се  :))

G_o_c_e_v

То на мене ми е пределно ясно, че му има нещо, даже мисля че може да е нещо по автомата...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Marlboro

Тази обява си е явно сбъркана, и автомата да му е заминал и двигателя и кофа с катран да е изтървал в салона, пак за части ще си смъкне доста над 2 бона.
(Ако нема рима, удари ма.) :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Един познат така се подведе и буса вместо с мотор дойде с един голям камък на негово място  :)) . Това е действителен случай лошото е че този който я прибира си я качва да платформата( с лебетката ) и го докара до България :)). Та и тази кола е някакъв подобен случай.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

moni74

Тя колата е в Бургас, така че при желание може да се провери

----------------------------

hotblooded

Цитат на: Bobi в 28 Ноември 2012 21:24:08
Искаш ли да се хванем на бас, че това Ауди, ако го купиш, ще ти излезе 10 к лв? Загубилият плаща, а колата остава за позналия?   Mайтапя се  :))
Може и да не излезе 10 бона, но може да се окаже че ще го караш с пълномощно и ще е добре да не излизаш в чужбина с него.

mitakinen

Alexi

тоя пич е от другия форум ,ако не се лъжа работи/или е работил в МР .. фокуса му е хубав но е само 1.6д с тия ауспуси има да бере срам по светофарите   (omg)

Pyrhel

Тъй, тъй, той даде връзката към МП и контактът с Бела преди основаването на клуба :)
http://fordbg.com/forum/index.php?topic=450.0
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

tha22don

Mondeo MK3 cruise control pedal sensors and steering wheel switches

Нямам си и на идея какво още му трябва, но поне бутончетата и сензорите са тук :)

hotblooded

Цитат на: tha22don в 29 Ноември 2012 22:09:26
Mondeo MK3 cruise control pedal sensors and steering wheel switches

Нямам си и на идея какво още му трябва, но поне бутончетата и сензорите са тук :)
Друго не му трябва, ако си има кабелите, до волана и педалите. Ама бутончетата е малко кофти да режеш капачката на еърбега.

Dundee

Нов сайт на Paynes of Hinckley извън eBay.co.uk. Или поне за мен е нов. Безплатна доставка за първата порачка на новорегистрирани преди 21 декември 2012.

@Боби Цитирай, даже може да преместиш че аз не се сетих за другата тема. На пръв бърз поглед в сайта ми се стори че част от цените не са съвсем евтини в сравнение е eBay-ските и излиза че ще има малко разминаване със заглавието  :-*

Bobi

Аз не го знаех, мерси! Ще цитирам мнението ти и в темата за магазините за Форд части, че ще потъне тук.

road runner

moni74

Този часовник на сив фон дали ще стои по-добре от черния? Или просто ще се слее...

----------------------------

Alexi

сивия е преди фейса ,черния след фейса

hotblooded

tha22don

Bobi

Alexi

какво и е новото на 135к .. изтървал е една 0 в описанието ,виж снимката на километража .. безплатен обяд няма :))

Bobi

А, това не го бях видял :D. Браво, Алекси! Наблюдателен си :)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

tha22don

tha22don

Айде още един чифт Ford Fokus MK2 Rear LED Lights , ако някой изпусне горните :)
Тези даже според опаковката са ULTRA-нещо си...по спомен в английските форуми ги хвалеха за LED светлини ;)
Наслука

Bobi

Пичове, Гъбкото са пуснали услуга и за Германия. Нападайтеееееееееееееееееееее!

ForeverFord

MOndeo xenon Супер изгодно,ако се вземат на близка цена
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)