Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tha22don

Bobi

don_Kyci

колеги, при някои от обявите в ибей искат плащане на място(cash on collention)
има ли фирма която извършва такава услуга в БГ?

Bobi

don_Kyci

тц....от там казват, че нямат таква услуга....стоката трябва да бъде платена
Аз не мога да разбера, какъв е проблема на тези продавачи, да им преведа парите по пей пал и да организирам куриера да вземе стоката от тях....(имам 2 случая, в които продавачът приема само плащане на място)
да не се крият от данъци нещо...

Alexander

PayPal имат високи такси и гледат да ги избегнат... големи са пе**ли..
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

В момента съм толкова бесен, че ще карам направо - Никога, ама никога, никога, наистина никога не ползвайте шибаните услуги на Auction Sniper . Преди време не бидна, приех го някак, но когато става за втори път - да им таковам майката.

tha22don

Аз ползвам gixen.com Free-bid-a го прави мисля 3 или 5 сек. преди края на аукциона. Има и да си платиш с благинки, но не ми се занимава.

BIGFORDFAN

УАААААААААААААУ, за пръв път виждам темпомат за Фокус мк1, след толкова ровене из автосайтовете бях сигурен че ''такова животно нЕма''. Сега ако го вземе някой от БГ и го монтира ще има най-уникалният Фоко мк1!  (happy)

Alexi

колко е красив с тази светла кожа .. някой да го отнася

pantata

Тая благинка на моето мондео няма да стане нали ? :(

BIGFORDFAN

Според мен е на същия принцип като другите Форд темпомати, може би само буксите ще трябва да се сменят.

Иван Вълков

През телефона се вижда читава, а и като гледам само дюзите са останали за рециклиране ако не са наред де.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

за 9к има върнати от лизинг на по 80к км дизелови мондеота мк3 ,само че са 115 коня

Dundee

Тази цена повече ми харесва, от гледната точка на евентуален продавач на подобна кола. Оферти от 5-6 хил. са нереално ниски за добре поддържана кола.

hotblooded

Цитат на: Dundee в 19 Октомври 2012 10:03:35
Тази цена повече ми харесва, от гледната точка на евентуален продавач на подобна кола. Оферти от 5-6 хил. са нереално ниски за добре поддържана кола.
Че Мк3 2005-7 от първи собственик подържани както си трябва, 130+ коня си държаха 11 000 -13 000 зимата.... Имаше 2.2 GhiaX - 11 500 на 130 к км, другата беше 2.2 Ghia индивидуал - със всичко което може да се поръча на 160 к км със сменен маховик и дюзи в МП, 12 800 и искаха и двете от първи собственици. Сега е нормално да падат цените, догодина излиза Мк5

Alexi

трябва да се има предвид  ,че разликата между Тренд и Гия е някакви си 7000 лв при покупка на ново Мк3 .. това се отразява и на цената на втора ръка

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

BIGFORDFAN

Цитат на: hotblooded в 19 Октомври 2012 10:37:22
... другата беше 2.2 Ghia индивидуал - със всичко което може да се поръча на 160 к км със сменен маховик и дюзи в МП...
На 160к км вече са сменени дюзи и маховик  ??? , и после ми хвалите кошовете от МП...  (facepalm)

Alexi

ми зависи как е карана .. маховика може да бъде изтормозен и за по малко .. това е ремонт за около 5к и скоро няма да се наложи пак да се прави нещо

tha22don

Тези ST170 фарчета за мъгла няма да се задържат дълго:

ST170 fog lights ebay

BIGFORDFAN

Цитат на: Alexi в 19 Октомври 2012 22:59:55
ми зависи как е карана .. маховика може да бъде изтормозен и за по малко .. това е ремонт за около 5к и скоро няма да се наложи пак да се прави нещо
Да, наистина следващият собственик ще си спести тези ремонти, ама явно колите от МП не са само ''кукли'', въпреки сервизната история и т.н.

Backstage

Братлета на 150к ако трябва да дам 5 бона за ремонт сменям колата бре

Dundee

Цитат на: Backstage в 20 Октомври 2012 01:48:13
Братлета на 150к ако трябва да дам 5 бона за ремонт сменям колата бре
Но ако пазарът предлага смешни цени от 5-6 хил. някак си се губи логиката.Особено когато не се намира с какво по-добро и по-ново да смениш за 5+5 хил. Аз затова реших постепенно да ремонтирам каквото излезе и да си я карам още някоя година.

hotblooded

Цитат на: BIGFORDFAN в 19 Октомври 2012 21:46:56
На 160к км вече са сменени дюзи и маховик  ??? , и после ми хвалите кошовете от МП...  (facepalm)
Ако не беше от МП щеше да е със заварен маховик и дюзи с китайски клапанчета - и честито и лека служба..... 
На Pyrhel в МП се опитаха да му сменят дюзи защото му беше запушен горивния филтър - при доста хора номера може да е минал..
Демпферен маховик хвърля топа и на 50к, особено ако се кара предимно градско, или от човек дето извън града заковава 90 км/ч на темпомата и е на 6та скорост...

Иван Вълков

" Демпферен маховик хвърля топа и на 50к, особено ако се кара предимно градско, или от човек дето извън града заковава 90 км/ч на темпомата и на 6та скорост... "

.....а не би трябвало, в повечето европейски страни стандарта за скорост на извънградско каране пак е 90 километра, не че нямат и магистрали. Според мен е по-опасно да се кара на 60 на 5/6 предавка почти без газ - както съветват почти навсякъде и тогава борда показва по - нисък разход.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tropper

Да де, говорите за едно и също нещо  (fri), само че 6-та си е "магистрална" предавка.
Относно 6-тата предавка - в някоя тема Алекси беше казал, че при 150км/ч на 6-та е с 2200 оборота - смятай ако трябва да е на 90км/ч - 1300 оборота - това си мирише на нов маховик отвсякъде :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexander

С 150 на 2200... много трудна работа. Аз на 140 съм на 2500 а сме с една и съща скоростна кутия.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded