интервал за смяна на ангренажен ремък на фиеста мк7 1,25

Започната от Milenlaz, 15 Февруари 2017 22:48:35

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Milenlaz

Здравейте,

Може ли да ми помогнете с малко инфо какъв е интервала за смяна на ангренажен ремък на форд фиеста мк7
Двигател 1,25

Alexi

по принцип е 160 000 км или 10г .. ако колата е с неясна история и пробег го сменяш при покупката и после само караш

BODURA

И аз питах в мото пфое и ми казаха 160 хил.км. или 8 г.което настъпи първо както е в моя случай.Аз си смених при тях всичките задвижващи ремъци и ми  казаха пак след 8г. или 160к живот и здраве да е само.

Milenlaz

А като цена как е в Мото Пфое смяната на всички ремъци

BODURA

Смяна на всички задвижващи ремъци и ролки, и някакви обтегачи + гарнитура на капака на клапаните и един болт голям и гайки са сменяли 630 лв с 20 % отсъпка.За по-точни цени ако някой се интересува,мога да кача фактурата.

soulow

Цитат на: BODURA в 01 Март 2017 14:00:42
Смяна на всички задвижващи ремъци и ролки, и някакви обтегачи + гарнитура на капака на клапаните и един болт голям и гайки са сменяли 630 лв с 20 % отсъпка.За по-точни цени ако някой се интересува,мога да кача фактурата.

Колега качи ги ако можеш, че ме интересува цената на отделните неща. Мерси предварително!

grafa

При Фиеста 2009 1.25 бензин интервалът същия ли е - 160 000 км? Предстои ми да взема една на около 80 000 и сега събирам информация кое, кога, как и т.н.