Дистанционно-отказа да работи

Започната от vesso90, 15 Февруари 2017 09:04:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vesso90

Здравейте,тази сутрин си работеше перфектно,отключих колата нормално.След това тръгнах и спрях на едно място.Естествено реших да я заключа докато се върна,и първото което направи беше да свали всички прозорци без да съм задържал копчето.След това отказа тотално да работи.Смених батерията веднага със чисто нова и резултата беше нулев.Отворих го,огледах платката,но не видях нещо нередно на външен вид.Имате ли някакъв опит със подобен проблем,какъв може да е според вас и какво мога да направя за да го подкарам отново?До сега не съм имал проблеми със дистанционното въобще.Благодаря на отзовалите се.

Pyrhel

Имаш ли 2ри ключ да пробваш с него дали работи - за да се установи проблема дали е в дистанционното или в колата?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vesso90

Нямам втори ключ :( ...Пробвах със програмирането на ново,нещо не иска да зацепи тия неща със 2-ра позиция на ключа на патрона...не знам...ило аз нещо не правя както трябва..

mondeoto

Моето дистанционно отказа също преди 3-4 години. Като го отворих беше зелено вътре - във вода ли е падало не знам, но другото работеше. Взех от една автоморга счупен ключ само заради електрониката вътре и с четене по форумите го обучих. Още го ползвам. Оказа се, че електрониката вътре е само за централното и прозорците. Не играе роля в паленето.

Bivola

Цитат на: vesso90 в 15 Февруари 2017 18:04:31
Нямам втори ключ :( ...Пробвах със програмирането на ново,нещо не иска да зацепи тия неща със 2-ра позиция на ключа на патрона...не знам...ило аз нещо не правя както трябва..

Програмирането сработва само ако предните колани са сложени

vesso90

Ъпдейт на темата-Програмирах го наново-4 бързи пъти на котакт,последва изписукване,върнах на 0 ключа,задържах произволен бутон и проработи.Благодаря на всички отзовали се.Не съм слагал коланите при процедурата.

Alexi

направи си втори ключ - не е скъпо ,всичко се случва може да спре тотално или да го загубиш