Xenon не работи, когато колата е запалена

Започната от guarani, 05 Януари 2017 16:00:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

guarani

Здравейте, от началото на зимата имам един проблем, след като китайските ми ксенонови крушки изгоряха и трябваше да ги смена с други китайски. Ксенона си е оригинален само дето нали крушките не са... Та не за дълго си работеха перфектно, после почнаха да не палят, а понякой път само едната и забелязах, че има зависимост. Когато колата не е запалена, студена, на 11.5 волта, светват, мога да запаля и продължават да си светят. Обаче загася ли ги при запалена кола и въобще опитам ли се да ги включа на запалена кола при 14.4волта - НЕ светват.

За втори път отивам в сервиза да видят защо така и да им дам някой лев, сложиха Осрам за 190лв (кожодери - има ги за по 100, че и по-малко не от бг) казаха, че светело при всякакво положение - запалена, незапалена... Обаче им казах даси сложат стария, че в момента не ми се дават толкова пари... Някаква представа защо става така? Има ли друго решение освен нови крушки, защото със старите китайски го нямах този проблем?

Mondeicho

Аз също съм с китайски от 6-7 месеца и нямам проблеми. Според нен е от крушките, не са читави.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.