Случи се нещо странно..

Започната от stefato, 25 Декември 2016 01:29:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stefato

Здравейте,
вчера към полунощ ми се наложи да отида до Фокуса, но го намерих със свалени стъкла..  ???  :'(
Вътре нищо не липсваше, не намерих и нищо странно. Декември месец сме, стъклата не ги отварям, а и да съм ги отворил, определено не съм забравил да ги затворя. Според Вас има ли вариант колата да е "полудяла" и да е свалила стъклата сама от студа? Или просто някой пишльо е влезнал, разгледал е какво може да се вземе бързо и е излезнал?
Какъв съвет ще ми дадете и имате ли опит с подобни ситуации ?
(fe)
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

Mondeicho

Предполагам имаш комфорт функцията след като са били свалени няколко. Има вероятност като си прибрал на тръгване ключовете да си ги натиснал без да усетиш по продължително и тя да се е отключила и да са се свалили стъклата. Спомни си дали от вкъщи не си сменял батерията на дистанционното  и да си си натискал бутоните и оттам да е станало...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

hotblooded

Ако колата е била отключена - значи е станало точно това което казва колегата над мен - като прибираш ключа в джоба, бутона за отключване е останал натиснат

stefato

Батерията не съм я сменял. За първи път чувам за тази комфорт функция. Задържам бутона за отключване няколко секунди за да се  отворят стъклата ли? Сега ще пробвам и ще видя. Дано да е това, защото не съм спал за да я пазя..

п.п - Да.. Оказа се,че е точно това. Задържал съм бутона за отключване малко повече.. Благодаря Ви за информацията. Успокойх се (fe)
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

Mondeicho

Явно не си знаел и затова така е станало. Когато са ти свалени стъклата, когато задържиш заключването се вдигат, като всички стъкла трябва да се вдигат с едно натискане на копчето отвътре за да е активна функцията.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

stefato

Цитат на: Mondeicho в 25 Декември 2016 11:41:32
Явно не си знаел и затова така е станало. Когато са ти свалени стъклата, когато задържиш заключването се вдигат, като всички стъкла трябва да се вдигат с едно натискане на копчето отвътре за да е активна функцията.

Дааа (fe) сега се радвам като малко дете когато си заключвам колата с отворени прозорци. Още веднъж - благодаря (fe)
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)