Тема: Спорт

Започната от Bobi, 21 Септември 2011 04:38:21

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

mike28

Играта на Гришо ми напълни душата!

Ето и снимка на първия представен турбо болид:

Alexi

ето как ще изглежда мотора на Мерцедес :

красота

Bobi

Гришата определено беше надскочил себе си на Australia Open. Игра като шампион. Жалко, че изпусна контузения Надал. Но момчето определено показва израстване и заявка за челната петица.

mitakinen

Най-грозния нос до момента във Формула 1. Направо си е "Пери Птицечовката"  :D На днешните тестове Мерцедес завъртяха толкова обиколки, колкото всички други коли взети заедно вчера. Редбул днес завъртя само 3 и издимя нещо задвижващата установка. Оказва се, че има проблеми на Реното

mike28

Бе и останалите не са красавци - примерно на Катерам, да не говорим за мравояда на Ферари. Толкова са драстични промените, че ще им трябва доста време да свикнат.

moni74

Ливърпул - Арсенал 5:0
Шкъртел, Шкъртел, Стърлинг, Стъридж, Стърлинг

и е още 64минута на мача!

----------------------------

Bobi

Очаквах победа за Ливърпул, но такъв разгром е изненада дори и за феновете на мърсисайдци.

moni74

Като фен на Ливърпул от 1988г, определено съм много приятно изненадан :) Този сезон вкарахме няколко пъти по 5 гола /Тотнъм гост, Сток С гост, сега като домакин на Арсенал/, но тази победа заедно с последния мач срещу Евертън /4-0/ са ми любими за сезона!

Bobi

Лошото при вас е, че сега ще паднете от някой анонимник и тази победа няма да има стойност. Не знам защо се получава така при вас. Аз не съм фен на никой, но харесвам английското първенство.

moni74

Този сезон загубите са от Арсенал, Ман С, Челси, Саутхямптън и Хъл С.

moni74

Ница -  Монако 0-1  Бербатов 115 мин

hotblooded

Цитат на: moni74 в 13 Февруари 2014 00:30:54
Ница -  Монако 0-1  Бербатов 115 мин
Браво, дано му тръгне...

Bobi

Днес гледах Божинката. Това момче не става дори и за родното първенство. :(

ihovahi

Боби, него май жените го разсипаха...
Аз и Монако гледах в последният им мач - не останах впечатлен от отбор струващ милиони евро. Да не говорим, че Бербо го пуснаха за десетина минути.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

moni74

Монако е един от любимите ми отбори от време оно :) Вече няколко мача им гледам, отбора е слаб като цяло. Но за френското първенство стават :)
Вратар - слаб, неслучайно се очаква Виктор Валдес да дойде лятото
Защита - средна работа, но правят елементарни грешки /от типа на Туре (Ливърпул) срещу УБА/
Халфове - не знам, не се открояват нещо кой знае какво
Нападение - без Фалкао буксуват

mike28

Той пък Валдес е един вратар... Поне откакто аз гледам Барса (началото на 90-те), никога не са имали стабилни вратари - като почнеш от Субисарета, минеш през Бускетс, после онова манекенче от Порто, та до сегашния, а пък резервата му е тотална скръб.

Относно Монако - Раниери е ужасно слаб треньор - все води топ отбори (с богати собственици поне) , но мисля, че няма нито една спечелена купа. Инак Монако на Дешан беше страхотен отбор, ма кога беше то...  ;D

moni74

Италия
Хърватия
Норвегия
БЪЛГАРИЯ
Азербайджан
Малта

Европейското - възможна цел ли е или мисията невъзможна?
Аз залагам Италия и Хърватия на първите две места, а за третото битката е между нас и Норвегия.

supertorr

1. Италия
2. България  ^-^

Bobi

Баси групата! Дори и третото място е труднопостижимо.

hotblooded

Всъщност трябва и късмет. На които и да е за първото място ще трябва и късмет. Макаронаджиите са класи над останалите, трябва да се съсредоточим върху останалите отбори - който открадне точка(и) в Загреб - пИчели, който загуби точк(и) в Баку плаче. Ние - трябва да не губим в Загреб и Осло, да победим в Баку и да си вземем поне 11 точки от домакинствата си (победи над Малта, Азербайджан,Норвегия и ако можем да вземем 2 точки от Италия и Хръватия (общо)...  а след това каквото стане

moni74

Поредния луд мач на Ливърпул! Поведоха за 3-ти път на Суонси! Резултатът вече е 4:3 в 76 минута!

ihovahi

Даммм мача беше супер и то с интрига. Все такива мачове да гледаме.

hotblooded

Лудогорееееееец..... баси лудия мач! браво пичове!

ihovahi

Голям мач на Лудогорец!!!

mike28

Баси невероятният "Лудогорец"
Каквото и да кажа, ще е малко. Да падаш 0-2 от Лацио и да го докараш до 3-3, като накрая ги отстраниш - безценно!  (bow) (bow) (bow)

Alexi

браво на наще .. братовчед ми е на мача ,представям си как се чувства в момента ! и много публика ,уникално !

moni74

Нa този не успях, но нa 13 мaрт мисля дa ги гледaм с Вaленсия

Dmitarcho

Може да сме имали страшно много късмет в този мач, но Лудогорец показа, че най-класния отбор в България в момента ! Успех на момчетата в следващия мач !!!
Ръца Пръца

moni74

Anderson - Dimitrov 6-7, 6-3, 4-3

Южноамериканецът ходи до тоалетната и като се върна, стана като назобен кон :)

4-4 и Гришо се върна в мача :)

зоба свърши и ... 4-5 за Гришооооо

5-5, бързо приключи този гейм

5-6, и малко маймунски номера от нашия :)

за 30-30 нашия отигра перфектно, обаче 6-6

Тайбрек:
0-1 за Гришо
2-2
4-2
4-4 надеждата не е умряла
5-5
5-7 урааааааааа, титлата е наша!!!!

След два спечелени тайбрека на полуфинала с Мъри, сега титлата я спечели отново след два тайбрека! Гришо = цар на тайбрека!

Dmitarcho

Голям е Гришо !!! Ставах и аз на ранина да го гледам - нищо, че мача се забави с около час. В 3-тия сет, след направо го бях отписал Гришо, изведнъж спря да играе, умора ли какво му стана. Но Евала на момчето,че се стегна и си взе мача !
Ръца Пръца