НеФорда на belota / Audi S4 4.2 V8 344hp.+++

Започната от belota, 23 Октомври 2016 19:24:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

неприятно .. всичко се ремонтира ,но нервите и парите си остават за сметка на собственика ,поне след това ще караш ревизирана кола аз бих и набил газовото незабавно

belota

Ето за смяната на този ангренаж говоря (rofl)

Комплект ангренаж(4 вериги+10плъзгача и обтегача) всички семеринги, гарнитури и уплътнения ОРИГИНАЛНИ ОТ АУДИ....... 1800лв. :'(

kenwood

За толкова части за обслужването си е нормално 1800, а на какъв пробег се прави това? Имам приятел с такъв мотор и беше на доста километри мотора та почна и масло да харчи на около 300000км...не казвам, че при теб е така, но ми  е чудно какъв е ресурса на тоя двигател?

belota

Цитат на: kenwood в 06 Ноември 2016 22:13:46
За толкова части за обслужването си е нормално 1800, а на какъв пробег се прави това? Имам приятел с такъв мотор и беше на доста километри мотора та почна и масло да харчи на около 300000км...не казвам, че при теб е така, но ми  е чудно какъв е ресурса на тоя двигател?
Ресурса на веригите се оказа че е около 200000км. или поне повечето на около толкова правят този проблем. А за ресурса на самия двигател вече незнам, но според мен зависи от това как е потдържан.

belota

колеги имам питане............да продължавам ли да качвам инфо и снимки с развитието около аудито или не?
по него се работи като по фиестата :D :D :D :D :D

jo_jo

на мен ми е интересно, предполагам и на други

Pyrhel

Ако няма да те баннат от Ауди форума като разберат :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Е хубава работа... качвай смело и на мен ми е интересно

Изпратено от моят GT-I9301I с помощта на Tapatalk

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

flowsky

Аудито задължително трябва да има форумни лепенки!

nixel

Цитат на: flowsky в 01 Декември 2016 09:42:55
Аудито задължително трябва да има форумни лепенки!
Подкрепям!  (fe)  (rofl)

И на мен ми е интересно, пък и кога ще видим такава колица друг път. Така че ако не те е срам - давай!  (shy)

Нали е форум за коли де, макар че имаше някъде тема и за смартфони...

flowsky

Щом опре човек до този форум, живота му е предначертан в син овал!

ICATA

Давай смело не сме чак пък такива сектанти.

Изпратено от моят NX507J с помощта на Tapatalk

belota

Ето всичко направено до тук по колата откакто я купих:
1.регистрация ВР 8844 ВТ  намаше нищо по добро
2.смяна на вериги, обтегачи и плъзгачи,всички гарнитури и семеринги, масло, филтри и свещи на мотора(с оригинални части от ауди).
3.рециклиране на хидротрансформатора на кутията и смяна на масло и филтър.
4.пълно авто каско на 15000лв.(това е минимума и неискат на по малко, бил рисков модел).
5.затъмняване на всички прозорци и лента на челното стъкло с фолио ЛУМАР 95% (по тъмно нямаше :D).
6.нови зимни гуми ДЕЙТОН 225/45/17
7.Купуване и поставяне на всички оригинални емблеми на колата(стария собственик ги беше махнал).
8.поставяне на газов инжекцион с OBD2, адаптира се в реално време и най яките и бързи дюзи, до прекъсвач държи на газ без проблеми.
9.премахване на 4-те катализатора и софтуерно гасене на ламда сондите.
10.премахване на софтуера(чипа) на REVO заради бензиновите времена или нещо подобно защото баш него разбрах, но нещеше да върви на газ, при 3000 оборота търсеше бензин. Със софтуера на МТМ няма този проблем.
11. Най интересното  :D. Софтуер на МТМ + емблема подарък(като се има предвит цената и 10 да ми подарят пак са на кяр).
12.мерене на дино стенд:
      344кс.  410нм. - стоково
      379кс.  462нм. - на бензин
      371кс.  452нм. - на газ 

Засега мисля че е това,ако съм пропуснал нещо ще го кача после. Ето и малко снимки от днес.

Dmitarcho

Изрод си бре...изрод :) Сега само газ и много безаварийни километри. И полекичка като сами сняг и лед ;) Че това ще върви мааааалко повечко от фиестата :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

belota

Верно забравям, но ще редактирам докато се сетя за всичко  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

belota

Днес и отделих 10мин. че се беше усвяткала за изгорели крушки. Тата и така трябваше да сменям та взех та ги и ъпгрейдвах малко.

Сложих лед плафони за вграждане които не дават грешки на таблото

didon80

Той номера не се чете от силата на светлината! Ако това е била целта, постигнал си я.

belota

Цитат на: didon80 в 14 Декември 2016 21:18:15
Той номера не се чете от силата на светлината! Ако това е била целта, постигнал си я.
......................и настана светлина  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
важното е да свети и да нее жълтеникава светлината,рък както дойде

G_o_c_e_v

Много ме радва това Ауди. Ще си търся кръгчето с него, като наследство ;D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

belota

Привет от QUATTRO WORLD  :D

Dmitarcho

Ули .. тоя дзвер рине ли яко снега а :) Ще е интересно да се кара в това реме :)
Ръца Пръца

flowsky

У Дъбника яко снЕг. Кико нема грижи с аудито! Видех го да фучи из улиците.

belota

Цитат на: Dmitarcho в 06 Януари 2017 22:35:36
Ули .. тоя дзвер рине ли яко снега а :) Ще е интересно да се кара в това реме :)

Като снегорин съм брат  (rofl)

Радко

Уха! Много приятно изненадан съм. Изчетох цялата тема. Колата е страхотна, още по-голям звяр си я направил! С кеф и безаварийно да си я фръцкаш( и по снях и на сухо)  :))
Трябваше някоя снимка ако не клип как излиза от снежното си убежище  :D

belota

една зимна разходка до село.......................на места пътя изчезваше  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

belota

и още малко снимки :D :D

belota

анатоли май може да се качват само по 3-4 снимки  :'(

flowsky

Тия 8 бутала как красиво пеят...
Вчера се видяхме с Кико и ми напълни душицата тоя НеФорд. Като го запали все едно не работи, но на потегляне нещата се промениха към по-добро... Много по-добро.

belota

още малко ъпдейти по колата  :D :D
подмених и другото осветление с диодно

обикновенните плафони

belota

диодните плафони