Здравейте всички!Ето и моя черньо-focus 2.0L Duratec-HE TiRanium LPG

Започната от Ivaylo.dimitrov, 09 Август 2016 00:18:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nixel

Браво, много е готино е станало с мултимедията.
Ще е интересно да споделиш някой клип. Хем да го видим за колко време стартира и как се борави с него.
Даже не е зле да пуснеш отделна тема за презентиране на мултимедията. Мен лично много ме вълнува, макар че тотално се отказах от покупка на такова устройство. И все пак все още ми е интересно как поддържа примерно блутут модула, има ли разлика във звука и т.н.

Ivaylo.dimitrov

Еми то си е андроид мисля секи знае как се джитка на андроид едно към едно си е ....един таблет лепнат за таблото на форда

Ivaylo.dimitrov

Ъпграде на способността ми да паркирам

TourneoRS

Честито, хубава и най-вече полезна екстра. От мултимедията доволен ли си, как се държи , проблеми , недостатъци .. ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Ivaylo.dimitrov

Перфектна е !!!За мен лично вади една идея по тъп бас от сонито.... иначе сичко си е ок.Имах малки неприятности финансови и я бях пуснал за продажба и слава богу спасих  я от продаване ... сега съм супер доволен.. Трябва клипче да направя да ви покажа ако някой се е навил за такава да има представа

Ivaylo.dimitrov

Сори не знамм защо е завъртяна тази снимка ????Не знам как да я обърна

nixel

Аз таман се чудих как паркираш така наобратно  (rofl)

Pyrhel

Завъртях я. Удобство е камерата, но дано не си карал преди това с парктроник и да чакаш да чуеш звук, лош навик е :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivchotr

Аз пък като кликна върху снимката, се скрива. Като кликна върху линка под нея, системата ми казва, че нямам права да се ровя в тази част на форума. Това някакъв бъг ли е или само за баш форд сектанти някаква тайна част от форума  :-[

ivchotr

Ivaylo.dimitrov

1.Нова топка за лоста скоростен
Много тъпо са го направили свалянето
2.Сдобих се с 18"джанти от ST(оранжевото на Сашко от Стамболийски)Мисля да ги правя нещо такова

Pyrhel

Защо тъпо, на дясна резба е - по-добре от Пежо и Рено, които се отскубват в движение :))
Според мен черното хич не отива на джантички.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Ivaylo.dimitrov

Искам просто да си сваля само топката.....не
Трябва да сваляш целия маншон от топката...връткаво е

Джантичките ще са може би матт черно може би...няма да малеят знам че това имаш в предвид

sinnerman

Черните джанти вървят на червен, син, оранжев и зелен цвят. Цветоусещането все пак е субективен фактор и ако на теб ти харесват да са черни, защо не.

Alexi

недей оаква джантите ако са за ремонт ги пръсни в оригиналния сив цвят

randity

Цитат на: Ivaylo.dimitrov в 04 Февруари 2017 00:28:58
Искам просто да си сваля само топката.....не
Трябва да сваляш целия маншон от топката...връткаво е

Джантичките ще са може би матт черно може би...няма да малеят знам че това имаш в предвид
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Mondeicho

Аз също харесвам повече сивото за джантите, защото така на целия фон черно ми се губят, но важното е на таб как ти допада.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.