Ford Ka, не пали

Започната от mmitov, 31 Юли 2016 23:16:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mmitov

Привет колеги,

Става въпрос за Форд Ка, 1.3, 1998 година, бензин, мотора с верига. Та проблема е, че не пали. Акумулатор закупен зимата, бензин да те удави. Карана е в сервиз, уж изчистили бушониерата запали няколко пъти и пак отказа. Сменени са свещи. С бутане също не пали. Струва ми се че не достига и ток до помпата. Не съм много сигурен но мисля, че проблема е или по ел. инсталацията или от компютъра. Интересно е, че когато спря да пали преди това спряха да работят мигачите и аварийните, пък са на различни места бутоните и е странно да откажат и двете. Всички бушони са здрави. Мисля, че е компютър защото приятел имаше такъв проблем на Ескорт. Всичко друго работи без проблем.
Моля за съвети и предложения. Бих опитал с друг компютър но не ми се купува излишно защото може и да не е от него? Може да ми препоръчате и подходящ майстор в района на Овча купел или Павлово защото колата трябва да се дърпа и ми се ще да е по-близо.

Благодаря предварително.

К.Методиев

Казваш бензин да те удави, ако е така трябва свещите да са мокри. Ако е така както акзваш, може да имаш проблем с датчик колянов вал или комутатор.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.