Четвъртият - 2008 Мondeo 2.0 TDCI

Започната от Septerra, 27 Май 2016 12:09:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Васко май беше записвал някакви дискове навремето

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

Septerra

MK3-ката е с Denso, a МК4-ката е с Blaupunkt. :)

Mondeicho

Не може ли да се види какво е разширението на файловете и с нещо от рода на виртуалния диск да се презапише от сд картата на диска?
Братушките не може да нямат решение....
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Septerra

Нещо такова обмислям и аз, ама не съм проучил още. :)

Septerra

Днес най-накрая пристигнаха разни нещица от Англия, другата седмица се чакат още. Скоро влизаме за цялостно боядисване и монтиране на спортния пакет. :)

ihovahi

Геле, нямаш спиране. Чакаме с нетърпение да ни я покажеш на срещата.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Mondeicho

tisho_tbk

Цитат на: Mondeicho в 15 Октомври 2016 22:59:09
Нещо хубаво се задава...
Смени си аватара и колата под снимката след като монтираш нещата

Septerra

Подготовката за срещата върви с пълна сила... :)

Alexi

а ,че тя добре беше външно що реши да я пребоядисаш

Septerra

Имаше само два или три детайла без забележка, всички други имаха чукнато, подбито, ожулено - така я взех. А и си лъснаха доволно щетички от италианска градушка. Затова на цяло - слагаме и спортния пакет и пълна премяна... :)

Mondeicho

Така ще си знаеш, че е направено качествено. Явно ще си я покараш още известно време...
Чакаме крайния резултат

Septerra

Вижда му се края, таман за сбирката ще сме готови. :)

Dmitarcho

Че той готово бря :) Сив мат :D
Ръца Пръца

Mondeicho

Само да му се сложат дръжките и поне един фар и стоп и на пътя....
В рамките на шегата разбира се. Хубавото е, че е накрая така като го гледам една боя и лак остават, трудното е вече зад гърба...

Septerra

В момента е още със стелт боя... :D

Septerra

На финалната права сме вече, в петък всичко трябва да е готово. :)

Mondeicho

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

niki-25

Dmitarcho

Келеша знаеш ли как обича да рисува с ключове по такива красоти :D :D :D Много добре изглежда :) Евала ти
Ръца Пръца

Alexi

мда ,лака още мекичък едни 500 км по тия посипани с чакъл пътища как ли ще му се отразят  :D

Septerra

Прясно-прясно - преди автомивката даже. По-натам ще кача по-детайлни снимки, но да я поизмия малко. :)

Septerra

Отдавна не съм се включвал. Колата си се кара всеки ден, засега няма ядове при ниските температури. Вече сме с карта на България, а скоро и камера за паркиране, благодарение на навигация от фейслифта. Моята замина за Португалия. :)

Dmitarcho

Юху :) Честито. Сега поне като заседнеш в някоя пряспа /да не се случва де/ ще знаеш къде си :D :D :D
Ръца Пръца

Septerra

Ще сменя и панела пак с черния лак, че по ми харесва. Матовия не се връзва на преди фейса. :)

ivan1989

Колега, от къде взе тази навигация, ако не е тайна? Един съсед си търси такава от суматия време, но все на камък удря...

Septerra

От UK пристигна неработеща и без код и тук я оправиха. Беше от S-Max 2010 година, има и вход за камера.

Dundee

Цитат на: Septerra в 13 Януари 2017 17:39:20
От UK пристигна неработеща и без код и тук я оправиха. Беше от S-Max 2010 година, има и вход за камера.
Кой го оправи? Търся кой да оправи един чейнджър сони от мк4, но досега не съм открил някой, на който са му се занимава с такова устройство. Може ли да дадеш контакт?

Septerra

Пиши на ЛС и ще те свържа. :)