Местоположение на масите в Мондео МК2

Започната от jorrddan, 24 Май 2016 09:55:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jorrddan

Привет, пак съм аз.
Търсих с търсачката и не намерих отговор на въпроса си.
Ето го и него :
Къде се намират масите в купето и има ли отделна маса за таблото.
Проблемът се състои в това, че осветлението на таблото и врътките на парното  се изключват сами, когато им скимне. Фаровете светят постоянно и безапелационно.
Освен това, запалката не работи, а звукът от касетофона се появява само когато колата друсне.
Когато включа ляв мигач при запалени фарове и натисната спирачка, мигачът цъка много бързо, а отзад не работи.
Предполагам, че някоя маса е зле свързана, но нямам идея къде да търся.
Моля за помощ!

jorrddan

Премерих ключа за фаровете, според мен си работи.
Малко ме притесни буксата му, по-точно главния плюс. Но работи.

Губи ми се някаква маса в таблото, някой ако има идея къде да търся, ще съм много благодарен

П.П. На запалката и е изгорял бушона

jorrddan

Явно ще си пиша сам тука, но все пак в темата ще има отговори... или по-скоро още въпроси.

Къде се намира масата на двигателя и мога ли да я достигна отгоре (без канал и крик)?

К.Методиев

Масата на мотора е отгоре на скоростната кутия, разбирай под тялото на термостата, и да точно отгоре ще я стигнеш.

За таблото проблема ти е в потенциометъра за регулиране на осветеността, не ти се губи никаква маса!

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

jorrddan

К.Методиев

Въпреки че нямаш, имаш букса за него и трябва да е мост там , провери го.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

jorrddan

Още не съм ръчкал, че нямам време, но ми е странно, скапа се това с фаровете и мигача, касетофона спря да се чува, изобщо леш.
На всичко отгоре единият фар клюмна...
Страхотна кола.