Боядисване на преден капак заради олющен лак, цена

Започната от infomar, 21 Май 2016 18:53:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

infomar

На предният капак имам 4-5 големи колкото 5 ст. петънца от олющен лак. Боята под олющеното е здрава. Дразни ме, вижда се само от близо.
Четох доста форуми, но не намерих решение как да отстраня проблема с локално въздействие. Шири се мнението, че не може да се ремонтира олющен лак а трябва цялостно  боядисване на засегнатата повърхност. Мислих, че ще се продава нещо прозрачно което с шпатула да нанеса само на засегнатите места ..... ама не намерих.
Ако съм пропуснал нещо - подсказвайте, ако не дайте идея колко може да струва цялостно боядисване  само на предният капак - 60-100 лв. или повече.

hotblooded

Най добре е да се пребоядиса целия капак.  Локалното оправяне ще оправи мястото,  но не знаеш къде наоколо ще се излющи малко след това

Alexi

лаковото покритие е трагично за жалост .. тънко меко и нетрайно .. само цялостно пребоядисване на детайла ще оправи проблема ,стотина лв минимум за качествени материали и труд

Mondeicho

Гледам, че не си от София което е добре защото тук под 130 лв. трудно ще те оправят. Иначе има едни комплекти Touch up, които се продават от Мото Пфое според цвета на колата ( около 30 ина лв) и са за разни такива малки нещица, но те са по скоро за леки драскотинки, а и като цяло не решават проблема.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

marti1996

боядисване на капак ти е 100-120лв в София, по-добро от пребоядисване на целия детайл няма, иначе ще си личи а е преден капак все пак.