Заглъващ говорител

Започната от Dani74, 11 Май 2016 22:23:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dani74

Привет на всички, извинявам се ако дублирам някоя тема но не намерих подобен проблем.На крадко когато съм пуснал радио всичко е ок но когато е сд 6000 един от говорителите заглъхва на копилота.По някокога тръгва друг път не,ходих в сервиз но ми каза че му няма нищо трябвало да дойда когато го хвана на момента.Надявам се че не съм бъзикнал нещо или просто има слаба връзка някъде.Колата я имам от скоро и за това несъм много сигурен, изчетох всички инструкций но проблемат си остава.Предварително благодаря

Mondeicho

Здравей !
Под копилот имаш впредвид пасажерското място ли? И кога заглъхва - при определени песни, радио, CD? Да не би да е от самата песен, понякога особено от радиото едната колона не се чува или е много слаба. Казваш, че при дисковете го прави ако съм разбрал правилно. Най-вероятно проблема е в буксата на колонката, свали я напръскай я със подходящ спрей и виж дали им промяна.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dani74

Извиняам се ако не съм бил достатъчно ясен колега Mondeicho да наистина имам в предвид пасажерското място и тия магаретий ги прави само когато е пуснато SD_то но ще прбвам със малко контактен спрей ,също така се чудя дали е възможно да се дължи на качеството на самите дискове

Mondeicho

Ако го прави само тогава, когато пускаш дискове твърде е възможно да е от качеството им. Може да пробваш да запишеш нов диск и да провериш тогава дали  ще имаш още проблема.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dani74

Ще пробвам и ще докладвам.Хиляди благодарства ::)

Dani74

Колеги само да приключа темата ,оказа се механичен проблем в момента е на доктор >:(