Проблем с Ford Transit 350Л 2.5 TD 2002г.

Започната от vipcatering, 14 Април 2016 12:04:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vipcatering

Здравейте Колеги,
Имаме служебни коли Форд Транзит 2.5 ТD 2002г.
След обхождане на всякакви майсторчета и майсторлъци, реших да се обърна към вас, поради факта, че във Форумите съм намирал доста
запознати хора и хора, който поне не лъжат, чак толкова много :)
Имам проблем с една от служебните коли ... Не включва турбото и не подгрява добре свещите, като датчика постоянно мига.
От няколко сервиза ми казаха, че това може би е Eл. Клапан на Егера, но както винаги цената в Форд Мото Пфое /които единствено ги предлага/ са адски скъпи,
пък и да ви кажа не съм много сигурен, че е това, а не поредната лъжа и измама, за се вземат повече пари на клиентите.
Ще помоля, ако някой има възможност или е запознат с такъв проблем ще съм благодарен да ми помогне.
Поздрави!

Pyrhel

Щом мига подгрева, вероятно е в авариен режим и затова така се усеща, но причини - много. Имате ли нещо, с което да прочетете грешките?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Щом са казали от EGR-a сигурно е от него-поне това не бъркат в МП.  Естествено при тях цените са главозамайващи,  но на други места (най вече в и-бей)  се намират части в пъти по евтини. Примерно EGR за моята кола беше 800+ лв,  но от Англия дойде за 400, а вече се намира и за 250...  Довечера като се прибера в къщи ще видя да ти ти дам линкове от къде може да намериш такъв клапан.  Може и да се пробвате да го почистите-при някой се получава и не се налага смяна

vipcatering

А може ли да ми дадете информация или телефон на някой който се занимава с прочистване, или най-вече да ми дадете телефон на човек, който наистина разбира от ФОРД и който наистина си върши работата, качествено, защото все пак това са коли който ни изкарват пари и са ми необходими...а губя достатъчно много време в глупости и разправии с идиоти :)
Благодаря!

Pyrhel

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=160.0
Препоръчаните от хората във форума сервизи са 2 - на Искърско шосе и Брод
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vipcatering

Обадих се на момчетата от Брод...бяха доста отзивчиви..надявам се да помогнат .. :)