Focus ST170

Започната от К.Методиев, 04 Април 2016 16:28:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Вече официално имам ст с темпомат.

Малко кабеляци.

Бутоните монтирани на оригиналния волан.

Лампата за темпомата, в схемите е сгрешен пина за ляв волан го дават 12, но след като експериментирах се оказа на 13 за десен волан.

Ето я и нея работеща.

И крайния продукт вече завършен.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dmitarcho

Бравоска :) Полезна екстричка ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

К.Методиев

Цитат на: Dmitarcho в 31 Август 2016 16:43:23
Бравоска :) Полезна екстричка ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Мда полезна е, но да се съберат чарколяците е най трудната част, особенно лентовия кабел за темпомат и ESP e мисията не възможна, затова действах радикално с нвго. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

К.Методиев

Малко за моделчето.

Mondeicho

Браво за усилията по темпомата. И аз слагах на моето Мондео, но имах всичко по инсталацията, само бутоните и софтуерна активация се наложи.
На съединителя му е дошло времето явно...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

К.Методиев

Ами да, дойде му времето, лошото е че е само за този модел и го няма наличен, също и помпата и всичко става с чакане, съответно не е и от евтините никак.

Alexi

то добре ,че маховика ти е здрав .. всичко по съединителя е като на съвременен дизел като цени :)

К.Методиев

Цитат на: Alexi в 25 Септември 2016 08:56:43
то добре ,че маховика ти е здрав .. всичко по съединителя е като на съвременен дизел като цени :)
Ами да това е добре, иначе цените са си като на съвременен дизел абсолютно, чакам си помпата сега оригинална на дойде и ще се сменява, че е на края.

Mondeicho

Поне ще си сигурен, че ще са качествени. Не е приятен момента на плащането, но пък после си спокоен... Здраве да е!
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

К.Методиев

Аз съм спокоен така или иначе, просто чакането не ми е приятно защото се отлагат нещата във времето.

К.Методиев

Лагер помпата вече е налична също, само оригинална има в момента произведена от Luk.

К.Методиев

Между временно вече си има зимнии джанти. :)

К.Методиев

От днес вече с нов съединител Luk и оригинална помпа.

Монтиран новия.

Старите части.

Добре приплъзваше.

opex

Айде честито и да дадеш едно кръгче :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

Айде идвай. :)

К.Методиев

От днес вече е преобута с 4 чисто нови 16ки 205/55 кумхо.

Pyrhel

Хубаво му стоят джантите, харесвам го модела.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

К.Методиев

Да и на мен ми допадат, то много избор няма на джанти които да седят горе долу прилично за зимата.

Bivola

Wintercraft-a ли взе?
Да кажеш как са като падне сняг,  че и аз се колебаех за тях.

К.Методиев

Цитат на: Bivola в 15 Октомври 2016 11:26:45
Wintercraft-a ли взе?
Да кажеш как са като падне сняг,  че и аз се колебаех за тях.

Да такива са. :)

hotblooded

Кой  Wintercraft?  WP51 или WP71? 

К.Методиев

Иван Вълков

Доволен ще останеш. Мойте kumho-та отзаде са с подобна шарка но незнам точно wintercraft Ли е модела. Като цяло предния сезон доволен останах от тях.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

К.Методиев

Цитат на: Иван Вълков в 15 Октомври 2016 13:36:38
Доволен ще останеш. Мойте kumho-та отзаде са с подобна шарка но незнам точно wintercraft Ли е модела. Като цяло предния сезон доволен останах от тях.

Ще си покажат, първи впечатления не ме кефи поведението на колата спрямо летните ми, заиграва се повече по завоите, но е нормално за зимни гуми по високи и по тесни от летните ми 215/45/17. Като комфорт вози по меко въпреки твърдото оказване.

Alexi

мда шока от слагане на зимни гуми по високи и тесни е доста голям ,отделно е още топло и се гънат като локум

К.Методиев

Цитат на: Alexi в 16 Октомври 2016 11:53:08
мда шока от слагане на зимни гуми по високи и тесни е доста голям ,отделно е още топло и се гънат като локум

Аз карам предимно рано сутрин и късно вечер, та не е толкова топло.

К.Методиев

Малко ъпдейтче на капачките пристигна днес.

belota

Цитат на: К.Методиев в 17 Октомври 2016 22:17:08
Малко ъпдейтче на капачките пристигна днес.

стоят перфектно,само надписа ли взе или готови капачки?

май си видял от някой  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

К.Методиев

Ами не, чудех се какво да сложа, че едната капачка я нямаше и реших поне да е нещо на което отговаря колата. :)

belota

супер са,аз си взех 3 комплекта за всеки случай.....да има  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)