Търся може би физическа локация на един пич :)

Започната от opex, 12 Март 2016 18:30:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

На този пич https://www.facebook.com/kyklio преди 2 седмици му пратих джантите с летните гуми от Ескорта.
Бях забравил да сваля фланците на две от джантите. Обеща да ги върне но след това се покри и само си гледа съобщенията и не си вдига телефона.
Ако някой от тук го познава по-лично ще е добре да го вразуми и да ги прати обратно.

Телефона му е: 0896 08 32 12

Това е жена му https://www.facebook.com/kameliqd1 :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

michael_cool гледам, че му е приятел във фб.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

След като отново го попитах в крайна сметка ще си получа ли фланците обратно, ме блокира и не мога да видя вече профила му. :)
Но вече имам един конкретен адрес.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

освен да се организирате и да му идете на посещение ,да не се учи така от малък

AlexanderBozhinov

Пиши ми на лично номера си и утре ще ти кажа къде живее :))

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

AlexanderBozhinov

opex

Някой ми е пратил адрес Максуда 14 А, но Максуда е квартала, няма такава улица.
Но още вчера ми дадоха ул. Велека 14. Което пак е в този квартал. Където е и офиса на Еконт, където ми беше казал да му пратя джантите.
За тоя кавал нещастен съм се зарекъл, че ще стигна до него ако ще турско да стане пак!
qaяכSTuning
Suum cuique

AlexanderBozhinov

Утре като отида на работа ще ти пратя адреса от личната му карта :)